Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

TÄVLING: 2 fribiljetter + keps från gulan!
Follow duvetinte

Nu på söndag händer det något grymt Södra Teatern för alla ungdomar mellan 13-17 år med start kl 14:00 till kl 22:00. Palatsets musikfestiva.
Live på scen Ayanda, SamBoii och Fresh,
Ison & Fille,  Marit Bergman och mfl.
Får även prova på , rap workshops och lära sig allt från att
bygga beats, bygga instrument av skrot samt mycket mer.


TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING

2 vinnare - 2 biljetter var - Vinnarna vinner även valfri New Era keps från gulan

Svara på frågan:
Om du fick vara en artist för en dag vem skulle du vara och varför?
Skicka svaret till duvetintee@hotmail.com. Svaret läggs upp på lördag kl 15:00 på duvetinte.se


Länkar
www.palatset.se
www.gulanstore.se

ny musik: Rebstar Ft Ray J - i like it
Follow duvetinteI Like It (ft. Ray J) by Rebstar


Jag har väntat på denna låt sen i Mar/apr då jag hörde denna låt första gången. Rebstar lät mig aldrig höra hela låten när jag var hemma hos honom, men nu är den ute och nu får alla se det jag fick veta för 6 månader sen.
Jag gillar hur Rebstar jobbar och hur han satsar på usa. Han gör saker som ingen annan gör och han gör det bra. Oavsett vad folk tycker om Rebstar så tycker JAG att han är duktig och att han gör ett bra jobb!
Detta är en låt från hans kommande mixtape som kommer ut den 4 Okt och den kommer jag självklart att lägga upp här. Kom ihåg att gratta Rebstar den 4 okt för då fyller han år. Men vad tycker ni om låten???

LADDA NER LÅTEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Svar på kommentarer
Follow duvetinte

salle om Ny musik: Forever remix:
ursäkta? varör skriver du sånt om dom för. dom har ju kämpat med låten och vad vet du. kanske dags o sluta tro för mkt. du vet hur hårt dom jobbar med sina låtar ha de gött:D
Svar:
Ska jag skratta eller gråta? :) Jag vet en hel del om dessa två pojkars jobb och vet du varför? för att jag känner dom båda och jobbat med båda två. Jag vet exakt vad det är jag säger med tanke på att jag sett hur dom kämpar och hur bra dom egentligen är. Jag tror inget, utan jag har mycket kunskaper inom det jag gör, bara att se dig om kring min bloggläsare. Så dessa två pojkar är vänner till mig och Semy kommer jag jobba med lite vid sidan om.


Pao om Vad hände på Evolution releasfesten..:
grym blogg! hur får man tag i evolution t shirts?
Svar:
Tack så mycket. Du kan nog köpa den via http://evolutionhiphop.se

Bankmenn Feat. Holee-O, S.A.S & Skrilla Kid Villain
Follow duvetinte


Coffoholic är bra att ha tycker jag
Follow duvetinte


Jag blir super glad och se när någon annan använder något som har med mig att göra.
Jag fick kontakt med Johnny som har bloggen Coffoholic, han håller på med design och massa annat skoj som jag önskar jag kunde.
Han har designat min nya header som kommer upp så fort jag får tid att sätta mig och fixa den nya designen, inte bara att han har gjort det han är också mannen bakom tre st intro som jag har börjat använda. Duvetinte, Duvetinte Tv och Challenge you!
Är super nöjd med hans design och jag tycker det är så skönt och få jobba med honom eftersom han verkligen gör sitt jobb samt att han gör det väldigt noga.
Såg att han gjort en ny design till sin blogg, tycker den är super cool.

NI HITTAR COFFOHOLIC GENOM ATT KLICKA HÄR!!

Just nu pågår en Het intervju med Houman S
Follow duvetinte

Här ser ni Houman S bli intervjuad av Elin. Bilden är taget av Muster och Venoz filmar.
Bra jobbat flickor.
Kl är 21:20 och detta kan inte bli mer en senaste nyheten med duvetinte.se


Ny musik: Forever remix
Follow duvetinteSemy är verkligen en person som kommer komma riktigt långt med sin musik och det är han som kör andra versen.
fast jag måste säga att detta var en av dom sämre låtarna jag hört med dessa två pojkar. det känns som om det inte finns någon kraft i det hela och att dom bara gjort detta för att bara slänga ut något på nätet...

Missa INTE nu på fredag!!!!!
Follow duvetinte
Info:
New York är staden som aldrig sover, New York är staden med alla fester, New York är staden där Djs Spelar non stop... New York är staden som kommer till Stockholm den 1a
oktober.

Bobbito Garcia & Rich Medina
Den ena halvan får det att vattnas i munnen på alla sneakerfetichister och underjordiska hiphopskallar, den andra halvan är en best bakom skivspelarna och skulle kunna mixa vad som helst och få det att låta fresh!

Dörrarna öppnar kl 22:00
Åldersgränsen är 23
Priset är 180 kr och biljetter köper du i dörren.

Självklart kommer mina flickor vara där för att ta bilder och filma.

Ny musik: Allyawan - puppet master
Follow duvetinteMin åsikt:
Denna låt har pumpats ett par gånger och jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte.
Det jag älskar är Allyawan's röst och hans flow. I mina ögon är han en av dom bästa rapparna. Han påminner mig lite om Eminem och det kanske är därför jag tycker om honom så pass mycket.
Men nu när jag lyssnat på låten ett antal gånger kan jag säga att detta är en låt man måste pumpa väldigt högt för att kunna digga till den ordentligt!
Allyawan, kan du vara snäll och komma ut med MER musik!!!! Känner att jag vill ha ett helt Album att lyssna på och ha i min skivsamling! Jag vill bara höra mer.
Vad tycker ni om låten?

Ladda ner gratis genom att klicka här

Exklusiv släpp: Flex - for the block
Follow duvetinteInfo:
låten är till mitt mixtape international ground vol.2 uppföljaren till international ground vol.1 som kom ut 2009.. jag kör själv sen är jag med i bright light records och är mentor för bring down the beat i uppsala som jag ibland kör med. mixtapet är producerad av viktor ax, 756 production och pablopaz. jag har hållt på i över 7 år med musik. är 23 år gammal och jag är gambian. flytta till gambia när jag va 2 år och sen har jag flyttat fram och tillbaka i mellan åt. åkte runt med kenta på hans turne förra året och lite i år sen har man varit ute och spelat själv bl.a uppsala reggea festivalen och över många delar av sverige. mixtapet kommer ut 17:e oct och mitt album kommer nån gång 2011

Rekommenderar denna låt väldigt mycket och passa på att ladda ner den gratis!!!
Ladda ner låten genom att klicka här

Duvetinte Tv: Vad händer när någon annan bloggar?
Follow duvetinteIntro video gjord av : Caffoholic
Intro ljud gjord av : Duvetinte.se
Direkt länk: http://www.ubetoo.com/duvetinte/35219

För ett par veckor sen var jag i Eskilstuna för att träffa lite vänner och något hände!
Min kamera föll i någon annans händer, jag fick se att Tobiaz hade filmat lite skumma saker som tex när människor är på toa!
Ta en titt för er själva och njut av Duvetinte Tv.

Wordsilah & Lani fristil @ Gothia Arena
Follow duvetinte

Så här kan man alltid värma upp sig under kalla omständigheter!

Ammo, Karfaraj & Lani!

 

Detta hör inte hemma här!
Follow duvetinte

 

Min åsikt:

Hur FAN kan man göra en video och sen ha två små pojkar sitta och  skrika att dom ska  skjuta polisen och att det är deras kuk? ärligt talat, det där är så jävla pinsamt att ha med och det där gör fan inte sakern bättre.

Om jag hade barn och dom stod framför kameran och skrek så där så skulle jag nog läxa upp personen bakom idéen. Fy skäms på Sam!!!!!! Detta gillades inte alls och detta gjorde att hela låten och videon sjönk i mina ögon!! Till och med JAG skäms för detta!!! näää, gud vad detta gjorde mig arg....

Om vi ska gå in på självaste låten kan jag säga att detta var en av dom bättre låtarna jag hört med Sam "broshan" men tyvärr så kommer jag inte kunna lysna på låten för det som hände i slutet!

Mina personliga känslor kommer fram med tanke på att jag jobbar med ungdomar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Premier idag: K. J. Ft. Alex Rios
Follow duvetinte

Min Åsikt:
Detta kan inte sättas i kategorin svensk hiphop/R&B....!!!!!! Denna låt tillhör på dom amerikanska topplistorna utan tvekan. Alex Rios har en riktigt bra röst och han lägger sina verser och ref så bra på detta beat. K.J är en favorit hos mig och för er som inte vet vem han är så kan jag berätta att han är en suppeerr duktig producent från GBG. Denna låt är från en kommande mixtape som K.J håller på och jobbar med som heter Behind The Keys. Bra jobbat till båda men speciellt till K.J som har stor talang till att göra beats. Låten läggs in på mobilen för så bra är den.


K. J. Ft. Alex Rios - Got Me Feelin' Like

Title:
Got Me Feelin' Like
Artist: Alex Rios
Album/Mixtape: Behind The Keys
Producer: K. J.
Label: State Crown Music Group

Hiss elle diss??
Follow duvetinte

Ny musik: Miigo
Follow duvetinte

Ny Musik: Krossa SD
Follow duvetinte