Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

Vad tycker jag om Houman Sebghati
Follow duvetinteI Fredags träffade jag på Houman Sebghati som var tillsammans med Finess i Eskilstuna för att uppträda! Efter att dom var klar satt vi i en Studio och snacka massa skit, sen fick jag en förhand av hans kommande Album som kommer ut inom kort!
Det som gick rakt in i hjärtat är Introt, hur han har gjort introt och hur det låter! Jag blev rätt känslig och det tror jag att väldigt många kommer att bli! Han har inte samma rappare med på sitt tape som alla andra har, utan han har en annan stil, andra rappare som gästar och han får allt att låta grymt!
Fast en av dom låtarna har jag redan sen tidigare eftersom Finess är med på den! TUNGT!

Jag ser fram emot skivan och jag tycker att ni alla borde skaffa er, speciellt om ni gillar Houman sen tidigare!

Men min bild av Houman förändrades helt den kvällen, man ska nog aldrig gå på första intrycket. Bra jobbat Houman!

Premier för en ny klubb imorrn
Follow duvetinteImorgon (onsdag) är det premier för klubben Hype som ligger i Slussen! Jag kommer nog gå för bi en liten sväng och säga hej eftersom dom har 4 as grymma Dj som ska spela, Tung musik och självklart lär det vara trevliga människor!

Jag har en lista som ni kan stå på, men den gäller ej gratis inträde! Utan det blir mer eller mindre en garanti att ni kommer in om ni har håldern inne och leg!
Maila till tonarsdotter@hotmail.com med förnamn, efternamn och ålder

Tack Binta för Inbjudan, vi ses där och för er alla. Va där IMORNN!, perfekt för er som börjar skolan nu och fått Csn! hahah

Twang System + Labyrint
Follow duvetinte

I Söndags kväll var jag och Muster i SOlna för att se lite uppträdande! Tycker inte alls det var en rolig kväll eftersom jag gillar inte och vara i Solna, det ger mig dåliga minnen! Men jag var där, träffa gamla människor från skolan och såg människor jag inte ville se. Träffade på Labyrint och fick höra att Jacco var sjuk vilket var tråkigt! Killarna klara sig bra utan honom, men för att uppträda utan Jacco måste man ha en större publik annars blir det lite tråkigt! Men det var tomt utan Jacco och Labyrint kan inte köra utan varandra, dom 4 måste verkligen vara 4 och då räknar jag med Dj!
Sen såg vi när  Twang System körde och jag kommer lägga upp video på deras uppträde, tre riktigt duktiga killar som jag träffade för drygt ett år sen av en slump.


Från hjärtat 50 000 titt!
Follow duvetinteNär det går bra för någon så gör det ont hos andra, eller vad säger ni??
Nu har det gått 6 dagar och dom har fått 50 tusen klicks på denna video, behöver jag då säga hur bra denna låt är?
Det är en av dom bästa låtarna från skivan!
Detta är en verkligen en hitt och jag tror att denna låt kommer bli större och jag hoppas på 100 tusen om 6 dagar!
Dessa hitts kommer inte dagligen utan dom dyker ju upp någon gång ibland och detta är lätt en av dom bästa låtarna som killarna gjort om ni vill höra min åsikt som följt highwon sen jag var 17 år. 
Älskar Aleks röst och jag kommer styra upp något med honom till bloggen snart, han har redan tackat ja till det! Kanske ha med han i den nya serien, vi får se!

En av dom bästa låtarna just nu!

Senaste nytt: AWA Feat Nanga
Follow duvetinteUnder denna dag uppträde dessa killar före crossfire!
Vad tycker ni om dom?

Musik av: MickeMannen
Follow duvetinte


Min Åsikt:
Jag tycker ni ska lyssna och berätta eran åsikt för detta låter lite mer Rock/dansband/ en rent av hiphop och jag tycker det krävs mycklet mer träning och mycket mer jobb med musiken!


Egna ord:
MickeMannen heter igentligen Mikael Overland, 22år gammal,
och är bosatt på västkusten i Kungshamn.
han började med musiken runt 15års ålder men har blivit
allt mer etablerad och seriös under dom senaste 5 åren!
På dagarna är han en vanlig människa med mycket fritid
och ett barn på kuppen som heter Kimm och är snart 4 år.
Han har även en grupp ihop med Magnus "Akin" Jensen,
Gruppen heter "Miilk", Och jobbar på en debutplatta
som kommer släppas på en obestämd framtid!.
Och det är Leontin som Proddat alla Tracks till Skivan.
Micke jobbar även på ett helt fresht solotape som även där
kommer släppas på obestämd framtid!...


LADDA NER LÅTEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Godmorgon
Follow duvetinte

Godmorgon mina underbara läsare!
Känner hur jag börjar bli värre och att jag kommer få den där kraftiga förkyldningen inom kort och allt är Tobiaz & Geff fel som jag var med i Eskilstuna i helgen!
Denna vecka händer det väldigt mycket saker, kommer dels filma tre rappare till den nya kommande serien som kommer vara inför dokumentären och där efter ska jag på möte med en viss trevlig människa och snacka om flytten för min blogg! Yes, ni läste rätt. Min blogg kommer att flyttas till en annan sida och jag kommer ta hand om en mycket större del av svensk hiphop!

Men idag får vi se hur dagen ser ut! Ska kanske träffa en "vän" efter skolan, det får vi se helt enkelt!

Mot Alla Odds
Follow duvetinteMina pojkar´s senaste uppträde i Eskilstuna!
Åker tillbax på Lördag till Eskilstuna för att träffa Mao klicken och sen gå igenom min dokumentär, igen!
Ska också filma till min nya serie som kommer ut inom kort och det är en serie med namnet Challenge you. Jag har redan 4 artister klara! Denna serie kommer vara inför dokumentären men jag ska inte avslöja för mycket utan jag kan avslöja det till helgen!

TACK MAO FÖR KÄRLEKEN!!!

Men nu ska jag ta och sova!
Sov gott

Vem kan Logic?
Follow duvetinte

Jag har ju skaffat mi gen Mac som alla vid detta lager vet haha. Det jag försöker nu lära mig är Logic som inte är så super svår, men jag kan ju inget om musikprogram och om hur man proddar! Jag har suttit i timmar för att lära mig själva grunden på att göra beats och det ser fan inte lätt ut!
Jag måste nog lära mig hur man sätter ihop olika instryment och hur man ändrar på dom för jag har så mycket ideer på beats men det är verkligen inte svårt! Behöver nog någon som kan visa mig grunderna på hur man gör.

Om någon vet bra videos man kan kolla på och lära sig i från får ni gärna skicka, eller om någon kan ge mig en privatkurs!

Chooti Live i Eskilstuna
Follow duvetinteHär har ni hela live framträde från Chooti, detta är inte det jag filmat utan min filmklipp kommer lite senare!
Men ni kan ju se hur mycket kärlek jag får av Chooti och lil rick!

Kolla in alltdittfel.se

Artwork By People: Duvetinte
Follow duvetinte

Fick en till Artwork som jag tänkte dela med mig!


Bilder är gjord av : Erik Jaime

Har du en duvetinte bild maila den till duvetintee@hotmail.com

En heldag/kväll i Eskilstuna
Follow duvetinte

I Fredags var jag i Eskilstuna för att jobba lite med bloggen och självklart fixa lite inför dokumentären!
Jag hade tidigare skrivit att det skulle vara lite uppträdande samma kväll som jag skulle filma! På alla affischer stod det att jag var specialgäst vilket var super kul. Men jag hade ingen aning om att dom skulle senare ta upp mig på scen för att snacka om min blogg!

Jag missade lite av början och kom dit när Houman & Finess körde, det gick super bra för dom och det var länge sen jag såg houman uppträda! Jag fick en lite bättre bild av Houman igår och jag har fått höra hans kommande album som jag kommer att skriva om lite senare men allt jag just nu kan säga är att ni kommer älska den!!

Anton och Houman

Wizdom gjorde sin grej på scen

Puma intog senen och förvåna mig till max! Jag har hört om denna man ett flertal gånger, men tyvärr så gillade jag inte hans framträde men han är en väldigt intressant människa och jag skulle vilja höra hans musik inspelade. Men en intressant människa är det.


Chooti väntar på att få gå upp på scen

Puma & LouisChooti på scen som gjorde sin grej hur bra som helst!

Lil Rick som körde en Allt dit fel med publiken

Mao klicken intog scenen och körde för fullt och fakkade ur på scen! Tyckte det var starkt gjort av Tobiaz som var super sjuk!

Men sen drog jag, Mao klicken och Wizdom hem till Tobiaz och bara softade för ingen var på humör för att festa! Det filmades som fan. Allt kommer upp senare


En sån där duvetinte
Follow duvetinte

Eboi, Adam Tensta, Ja'da, J-son, million styles o Parham P
Klicka på Play för att se

Bilder från igår med Chooti
Follow duvetinte

Bilderna är Tagna av mig när Sthlm hade fått besök utav Chooti som hade ett uppträde mitt på Rålis Söndagen den 29/8!

Video kommer inom kort!

 


Show me the way
Follow duvetinteLåten heter show me the way (om man översätter) ochden är inspirerad utav filmen AVATAR ...

Vad tycker ni om låten?

Myspace

http://www.myspace.com/p3luchee
http://www.myspace.com/miggeman

GodMorgon
Follow duvetinte

Hej alla mina söta läsare!
Idag blir det start på skoldagen, ingen mer ledighet, nu blir dte på allvar! Ser lite fram emot skolan.
Ska iväg på ett möte idag tillsammans med två killar som har hand om en stor sida som jag kommer att bli Chefredaktör på om allt gåt som det ska dvs.
Jag har ju skaffat mig en Mac (som jag inte har betalat en) hahah, men den ska jag betala väldigt snart som jag är lite smått nöjd med, men jag måste testa några till fonktioner och se om den är som jag vill att den ska vara!
Sitter och jobbar på ett beat som kan bli fet om jag bara lär mig exakt hur den funkar. En så länge har jag gjort en liten grund. Jag pillar mig fram så det funkar som det ska!

Änglalik från treon Mao har lovat att spela in på mitt beat när jag blir klar! Vad tror ni? jag som producent??
Jag har mycket saker och lägga upp, sitter på så mycket matrial som ni kommer att få ta del av, men det kan ta sin tid och vi får låta det ta sin tid pga att jag kom hem från Indien för ett par dagar sen och att jag börjar skolan idag! Men det kommer när ni minst anar.


Ny Musik: Fletcher ft Rebstar
Follow duvetinte

Fletcher ft. rebstar - love in the kitchen by duvetinte

Kort Info:
D2 Music Management (ansvarig för karriärer Trey Songz & K: Michelle) är äntligen redo att lansera sina nya stigande stjärna Fletcher och firar med att släppa Love In The Kitchen. Love In The Kitchen features svenska rappare Rebstar som mest känd för sin singel Without You featuring Trey Songz.Love In The Kitchent kommer att finnas tillgänglig på iTunes i september. Fletchers mixtape "Itz Fletcher" är planerat till en höst 2010, värd av ingen mindre än Justin Bieber.

Min åsikt:
Rebstar är en kille jag har haft kontakt med sen snart ett år tillbax som jag också tycker väldigt mycket om. Han skiljer sig från alla andra rappare i sverige och det finns många där ute som inte tycker om honom och många är svartsjuka pga att han gjorde en låt med Trey Songz. Jag har fått lära känna Rebstar under inspelning av dokumentär och tidigare intervju och jag har fått höra ett par låtar från hans kommande mixtape och om ni blev förvånad av att han gjorde en låt med Trey så kommer ni bli helt GALNA när ni hör tapet. När jag snacka med Rebstar så fick jag veta att den kommer ut inom väldigt kort och när den är ute så kommer ni få se det genom min blogg..
Jag tycker att denna låt var väldigt bra och jag gillar hur reb la sin vers och vi ska nog inte tala om Flecher som var super duktig!