Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

Skaka rumpaaaaa
Follow duvetinteHaha jag tro jag dööör. Hoppas ni INTE har missat detta!! Sean banan´s senaste låt och musik video!
Tyckte denna var lika underhållande som hans serier och denna video är en riktig sean banan video.
Bra jobbat!
Som extra plus i kanten var det kul att se bla Hani som stod där bland brudarna...
Kul och se några av grabbarna i videon!

En sommar hitt eller va tror ni??
HAHHA

En ny grej
Follow duvetinte

Efter många förfrågningar så har jag betämt att vi kör en ny dag då jag kommer befinna mig i stan där alla som vill får komma o snacka svensk hip hop och spotta lite framför kameran!
Men vi kommer styra upp en i Malmö också då jag kommer låta alla i Malmö få utaman Crome hahaha, han vet inte om detta. Men eftersom jag och Mirlinda kommer att bo hemma hos Crome när vi är i Malmö så ska jag tvinga honom att vara med och batla folk, sen tar vi med Sindri, D.T, Bobby Bolivian, Baby mike och lite till människor som plus! hahah, yehhhh..

Fredag den 28/5 (2010) på K15
Follow duvetinte


Här kommer lite bilder upp jag tog med min keffa kamera i gemförelse med Melikas kamera från K15.
Enjoy!Ny musik: J-son
Follow duvetinte


Far Away, ny låt från J-Son

Den här veckan följer J-Son upp förra årets framgångar med en ny låt – Far Away. Några av er kan redan ha hört den på radio förra veckan då den började spelas på olika stationer. För er som inte har gjort det, så fortsätter J-Son på den inslagna linjen med klubb musik, upptempo, hårda verser och sång på refrängen. Far Away är producerad av Tedy Sky och Saska, som båda var med och producerade låtar på J-Son’s debut platta “Never Half Stepping”, som släpptes I November.

“Never Half Stepping” nådde stor framgång och flertalet låtar från albumet låg på hög rotation hos radio stationerna. J-Son och albumet fick även mycket plats I media efter releasen, där musik recensenter och journalister hyllade honom och hans musik. Albumet blev fick även en svensk Grammis nominering för bästa Hip Hop/ klubb album 2009.


Ladda ner gratis via denna länk:

http://www.zshare.net/audio/7672221294509dee/

And im out .......
Follow duvetinteNu Drar jag iväg på helt nya Äventyr!!

Dax att lätta på trycket
Follow duvetinte

God morgon världen!

Jag har bestämt mig en hel del saker som jag inte tänker ta nu! Men det finns saker jag kommer göra efter att dokumentären är klar och allt är efter att Ametist gett mig bra idéer.. Jag kommer från och med slutet av detta år börja jobba på mitt största, kanske bästa projekt tidigare! Men det är något som kan vara stort, något som kan ta tid..
Men idag ska jag iväg och träffa Finess, måste snacka med honom om tapet och allt annat! Jag vill bara att det ska bli klart så man kan promora honom. Sen på fredag ska jag ta och snacka med Samboii för att se hur allt går för honom!

Mycket som händer. Hela Juni kommer det bara gå till att filma! Ikväll ska jag skriva upp och kontakta alla jag vill ha med, kommer bli stress men det är så det får bli eftersom hela Juli kommer gå åt att klippa dokumentären!

Finns så mycket som ska göras idag och allt måste göras snarast.
Men detta projekt har fått mig att inse så mycket, hur mycket dessa människor vill leva på andra!

Det roliga är att människor tror inte att det kostar att åka ner till en annan stad och vara där, folk tror att man har tid och pengar till allt!

Jag ska berätta en sak, Jag tjänar knappt på min blogg för att jag har valt att skita i det, men jag kan tjäna på den om jag vill, vilket jag tänker börja göra snart!
Jag gör detta för det är kul, men börjar inse hur jävla GIRIGA och jobbiga och otacksamma människor är, jag börjar bli trött och vill typ Andas vilket jag aldrig får eftersom vissa människor börjar stressa en som fan!

Det som skiljer mig från ALLA andra hip hop sidor är att jag gör detta på ett helt annan nivå vilket ingen annan gör, jag gör något som många andra inte pallar av!

Utnyttja inte hela grejen med att vara Giriga, för en dag så kommer inget finnas kvar och en dag kanske jag inte heller finns kavar med Du vet inte bloggen...
Jag förstår att folk vill synas, men tänk er hur mycket pengar jag måste spotta ut! Jag har valt detta, jag vet, jag tycker det är kul. Men lägg ner erat tjat med vad jag bör och inte bör göra för om jag ska lägga ut mina egna pengar så väljer jag själv vad jag gör och inte gör!
Sen finns det människor som betalat resor och dom har jag mycket att tacka för..

Men som sagt, lägg ner stress, girighet och allt negativitet för dt hjälper inte. Var med och gör något ihop!
Det kommer bli as fett, bara alla lägger ihop sina hjärnor...

Nä nu ska jag till läkaren.................

NY musik: Medina
Follow duvetinte

 

Vad tycker ni?

Detta är ju inte typisk Medina, eller?

Men det låter riktigt bra endå, eller vad säger ni?

När Medina gör musik, så gör dom det BRA

P3 (din gata) från malmö nämner duvetinte.se
Follow duvetinte

Detta var något nytt och detta var jag inte berädd på, utan jag fick detta mailat till mig som jag självklart var tvungen att lägga upp!!!

Riktigt nice att Din gata har hittat låten via min blogg

Här kan ni höra låten jag släppte

Hiphop på ett annat sätt
Follow duvetinte

 

 

Lords of the underground
Follow duvetinte

Detta blir något anorlunda. För ett par dagar sen träffade jag Lords of the underground under deras sverige besök. Jag och mirlinda fick våran intervju som blev väldigt bra. Den intervjun kommer med i dokumentären. Men under intervjun körde dom något speciellt framför kameran, något som bara ni kan se här hos mig. Klicka på Play för att se det exklusiva och heta rapen.

This is a interview I did with Lords of the Underground and this is related to my documentary witch i´m steel recording. Press play to see the clip.

Anaya, en riktigt cool brud
Follow duvetinte

Ibland får jag helt underbara kommentarer på facebook av människor som tycker om det jag gör och berättar vad dom tycker är så bra.. Vilket jag älskar..
Idag fick jag en kommentar på facebook av en tjej som tydligen sjunger. Dammnn säger jag bara, bruden har skils. Hon är riktigt duktig och  kontsigt nog så gilla jag denna låt som jag hitta bland hennes youtube filer.
Vad tycker ni??

NAS & DAMIEN MARLEY “AS WE ENTER”
Follow duvetinteHär har ni nytt från Nas tillsammans med Damien i "As we enter"

 

Vad tycker jag?

Jag går igång på låten, vill bara ställa mig upp och dansa. Deras röster funkar bra ihop och det är kul eftersm de rappar på olika sätt. Videon förstår jag mig inte på, kanske inte den bästa jag sett. Men låten e bra.

Chooti & Lil Rick Whats On LIVE
Follow duvetinte

Chooti är en av dom artisterna som bode bidragit och kommer att vara med i dokumentären "en resa genom hip hop sverige"

Här är ett video klipp från hans senaste uppträdande som jag fick skickat till mig på facebook

 

Ny Musik: Dida
Follow duvetinteMin åsikt:

Jag har haft väldigt svårt för didas musik, men han är en artist som man antingen älskar eller hatar. Det är bara att välja. Antingen eller.
Han har en väldigt unik stil på sin musik vilket jag älskar med dida, han är något eget och skiljer sig från många andra.
Lyssna bara på denna låt, är detta verkligen den dida vi hört förr??
Jag gillar hur han har gjort denna låt för den skiljer sig verkligen från allt annat jag hört han göra innan.
Svenska? vad hände med Engelska? sen kom tredje språket.
Dida tar sig själv till en helt ny nivå!
Eller vad säger ni?

Så här går det till utanför alla bloggjobb
Follow duvetinte

Vill ni skratta?? ja då ska ni ta och titta in denna klipp för här ser ni mig och Mirlinda flippa på riktigt. hahahaha

Tjäna pengar på din blogg/hemsida
Follow duvetinte


Jag tänkte dela med mig av en sida som jag tjänar lite extra pengar på!
Tänkte att alla som bloggar eller har en hemsida ska också kunna ta del av detta!

Gå in på Double.net och bli medlem så att ni också kan tjäna pengar! En rätt skön sida som jag är medlem i och där jag tjänar en liten summa varje månad.


Vill du tjäna pengar på din hemsida? Klicka här!


Evolution Teaser 4: Highwon
Follow duvetinte