Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

svar på tal - kartellen
Follow duvetinte




Am0rii om Kartellen svarar::
hej!!
Jag tror inte att någon här har förståt vad jag menade. Men kan förklara det, allt jag menar med min låt är ingenting som jag satsar direkt mot Kartellen. I mitt huvud hade jag tänk att låten skulle handla om alla som bara snackar för mycket.
Men när jag läste mellan raderna så tänkte inte jag på att Kartellen leker, men det va bara en grej som jag blev skit sur över och tänkte att det va trönttigt när jag såg på musikvideon att Kartellen bränner 'Kens bild och säger massa saker. och det viktiga är att när jag säger Kartellen så menar jag Sebbe och Kaka.. för det e dem som jag ser i musiken bara. Och du vet själv varför de gör det? för att bli kända, för att det e så det funkar. Om jag kommer in med en låt och så vill jag att alla ska gilla den och spela upp den i förorten så måste jag ju säga 'typ fuck polisen osv.. Det vet alla om.
Men ärligt ärligt nu tror du verkligen att Sebbe eller Kaka skulle kunna göra nåt mot ken som dem sa på låten?
det enda jag blev sur över och fick mig att tycka allt det där omo Kartellen är att 'dissa en stor Hip hop artist som kanske startade hela Hip hopen i Sverige och gjorde den stor.
Till- Du vet inte:
Där har du också fått ett svar på några saker som du frågade, och det är att jag kan inte tysta nån genom en låt och det är inte mitt mål, men med låten menar jag bara någon som använder musiken på ett fel sätt eller dissar dem som äger hip hopen för att bli stora och kända i landet. Och låten har inte äns satsat hårt på, spelade in den för 1 månad sen kanske min min egen lilla hemma studio och sen skett jag i den utan att mixa eller nåt. Men nu har jag en riktig studio som jag kan spela in den när jag vill. men det är inget viktigt för mig för jag tänker inte så som du tror.
Jag skulle bli glad om någon dissar mig för jag skulle aldrig svara tbx på personen, omjag svarar så gör jag personen bara större och större.
Hoppas att du förstår nu vad jag menar!





Svar:
Mannen, vad snackar du om? efter 2 rader blev jag trött.. hahah nä men allvarligt, om du vill att man ska förstå vad du säger så ska du börja med att skriva på helt rätt sätt och inte skriva fel.
Nu ska du vara glad att kartellen grabbarna läser min blogg så att dom kunde svara på det du skrev tidigare. Men jag lovar dig, vi ALLA då menar jag mina läsare, jag och kartellen vill höra låten som du gjort som du skrev om tidigare. skicka den så släpper jag den eller lägg upp den själv. Man ska väll stå för sin musik eller? de e väll därför man gör musik? sen när gjorde kartellen musik för att bli kända?
Varför skulle kartellen be MIG slänga ut 3 låtar via min blogg när dom har tex masse, kungsize, whoa o alla dom andra sidorna som har mycket mer besökare en mig. o lär dig, i sverige kan du inte få så mycket pengar och ska man då slita o kämpa för att bli känd? känd för vad? hahahah.
kom igen, nu verkar du ångra de du skrev om dom tidigare.
Så om du stör dig på det som e mellan sebbe o ken borde du väll vara arg på alla andra rappe från tex usa som snackar skit om varandra?
ärligt, vad rör de dig? varför blir du så arg? för du inte lyckades o kartellen lyckades?
mannen, kolla vilka som jobbar o jobbat med kartellen, så dissa dom hur mycket du vill. men kom ihåg. kartellen vill va hatad, läs min intervju ;)
dom skiter i vem som hatar o inte hatar. dom har mycket med att svensk hip hop uppmärksamades så som mohammed ali o alla dom andra i den nya generationen.
sluta gå imot dig.. du sa att dina vänner inte ville att du skulle släppa den. o OM du NU har en så STOR studio, vad väntar du på? släpp den om du står för det du säger?
om du inte vill att folk ska ta dig fel så  borde du suta skriva så att man tar det på ett annat sätt.
orkar knappt läsa igenom det jag själv skrev hahaha



Kommentarer
Postat av: Samir

Sebbe Kan hänga på Ken´s högra pungkulla....Melika fråga sebba vad hände i Malmö igentligen?

2010-03-02 @ 12:05:57
Postat av: Am0rii

Haha, du måste verkligen växa upp asså..

allt jag berättade om låten var klockrent asså, men du tjatar fortfarande om att jag ska släppa den och stå för vad jag säger! jag sa ju att den e inte klar.. men det lugnt jag ska spela in fösta versen igen, om jag väl hade gott om tid så ska jag mixa den snabbt men om det inte va så då slänger jag upp den acapella... bara för att DU SKA FATTA!!

TACK/

2010-03-02 @ 16:08:02
Postat av: Siddu

Ken e Bäst, Han ägggggga alltid och kmr o ägga fuck alla andra som snackar skit om han

2010-03-03 @ 11:33:45
Postat av: sara

Lär dig stava sötis..



2010-03-05 @ 14:59:50
Postat av: Anonym

Ha inte så stora förhoppningar , jag själv bor i hässelby och har hört hans musik ... dom suger helt totalt , Duvetinte , om du vill kan du kolla på youtube Am0ri Vår värld , helt värdelös så var beredd på att gråta.

2010-05-16 @ 20:15:46
Postat av: alla

Melika du ären fucking tönt.. ung 08 hängare len.. sluta lek ball svettish guzz

2010-09-28 @ 03:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: