Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Bobbito Garcia & Rich Medina på Berns
Follow duvetinte

I fredags (31/9) var vi på Berns för att kolla in två riktigt tunga snubbar från USA -  Bobbito Garcia och Rich Medina. Det blev en upplevelse vi kommer ha med oss läääänge, vilken inspiration vi fick!

Grabbarna är inte bara DJs, de är båda stolta medlemmar av den amerikanska breaking och hiphopgruppen The Rock Steady Crew, professionella basketspelare och sneaker freaks. De har känt varandra i 20 år och arbetar ihop världen över. Bobbito hade ett radioprogram på 90 talet där på den tiden underground rappare som Nas, Notorious BIG, Jay-Z, Busta Rhymes, Talib Kweli, Wu-Tang Clan mfl gästade programmet. Han driver också sin egen basket tidning BOUNCE,  är med i olika tv-program och har arbetat med Nike och tagit fram modeller som skorna Nike Air Force .

Detta är bara några av projekten de båda håller på med. Man kan verkligen säga att dessa killar har lyckats, lyckats göra sina liv meningsfulla och rika på upplevelser.

Det är med kärlek till varandra, hiphop och livet som de hela tiden kämpar vidare med nya projekt. Genom att bara höra dem prata i intervjun vi gjorde kan man se hur passionerade de är för det de gör. Vi fick sjukt bra känsla för dem båda! ”Äkta” hiphop bara är, det är ingenting som går att skriva ner med ord. Det vi vill säga är att Bobbito Garcia & Rick Medina var så mycket hiphop man bara kan bli.

Båda två var väldigt jordnära, stod nere på dansgolvet och dansade precis som alla andra innan det var dags för deras spelning. När väl spelningen drog igång gick killarna upp på scenen och kickade igång låten ”The Breaks” med Kurtis Blow. De bjöd oss på en resa bakåt i tiden med deras otroliga musiksamling. Mitt under showen skrek Bobbito ut ”Du vet inte” i micen vilket gjorde oss väldigt stolta. De hade väldigt bra kontakt med publiken och bjöd på en underhållande show med både dans och musik.

Vi var tvungna att dra därifrån innan de spelat klart för vi skulle vidare och filma på Klubb Koll och deras 2 års jubileum. Vi stannade i 10 minuter och filmade ingenting… Dessa ord tycker vi beskriver Klubb Kolls  2 års jubileum väldigt bra.

Vi är väldigt nöjda med början av kvällen och vill tacka Miguel för att vi fick komma och göra vår grej! STORT tack till Bobbito Garcia & Rich Medina för er sköna attityd och kärlek!

Whoop whoop

 

// Elin & Muster


 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: