Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Anxious - Long Live The Short Lived
Follow duvetinte



Låtlista:

01. Goodness
02. If I Had A Fortune (feat. Melina)
03. Music In My Head
04. Killer State (feat. Melina)
05. Victim
06. On The Edge (feat. Haz)
07. The One
08. Hello
09. Life (feat. Melina)
10. Turn Me Up (feat. Antagonisten)
11. Love Is A Stranger
12. Psycho
13. Since I Met You (feat. Haz)
14. Literally Literal
15. All My Love (feat. K3V)

Då och då släpper Whoa ett tape som man måste ladda ner! Igår blev jag rekommenderad av Martin att kolla in den nya tapet med Anxious som skulle vara i min stil. Martin hade 100% rätt och jag rekommenderar denna sköna tape, så ladda ner den!!!

Text taget från whoa.nu
Anxious är en 23-årig rappare från Malmö som började med musik redan i fjärde klass, men som bestämde sig för att göra något seriöst av sitt skapande först efter det varma välkomnandet av 2009 års Concrete Rose i vår hiphop audio & video-forumet. Här nedanför kan ni ladda hem hans senaste fullängdare Long Live The Short Lived och redan till sommaren väntar en ny EP, som spelas in i detta nu tillsammans med den lettiske producenten Beatowski. Samme Beatowski hörs även på låtarna If I Had A Fortune och Hello på Long Live The Short Lived. På den senare medverkar även Melina (Sverige), Haz (Australien), Antagonisten (Sverige) samt K3V (Tyskland)


LADDA NER GENOM ATT KLICKA HÄR
Kommentarer
Postat av: Astrid Agneryd

Vad spännande dina inlägg verkar vara! kommer verkligen att läsa dina poster igen! =) Hoppas du har en spännande helg (:

2011-02-22 @ 09:40:48
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: