Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Brand New Track: Usher feat. Jay-Z "HOT TOTTIE"
Follow duvetinte

 

It's ya boy KAM. Senare idag har jag tänkt o lägga upp ett freestyle klipp från förra helgen. Tills dess vill jag dela med mig en låt. Usher och Jay-Z har gjort en ny låt till Ushers nya version av albumet "Versus". Låten inleds med en bisarr basgång där Jay-Z säger "They call me king Hov.. copy". I bakgrunden kan man höra tjejen som gästar (vet inte vem det är) sjunga i toner som är lite udda. Låten känns delvis exotisk skulle jag vilja kalla det.

 

Vad som kan uppfattas som stötande och förmodligen kommer att pratas om är JAY-Z's vers på låten:

 

Call me King Hov, copy? Big ballin' is my hobby
So much so they think I'm down with the Illuminati
My watch do illuminate, My pockets are naughty
But I'm God body, ya'll better ask somebody
I was born a God, I made myself a king
Which means I downgraded to a human being
You was born a Goddess, I made you my queen
Which means we upgraded to Louis the thirteen


Det här kommer lätt att misstolkas och mata på teorierna om att Hov är en djävulsdyrkare. That's not the point he's trying to make here. Hursomhelst, låten är grymt catchig, och det sägs att en musikvideo är på väg..

 

Kommentarer
Postat av: Aliester Crowley

Det kontroversiella skulle no snarare va att han nämner att folk tror att han är med i illuminati och han förnekar det inte. Att han är en "God" är inte så konstigt med tanke på att svarta amerikaner kallar sig för Gods, tror det kommer från nation of islam.

2010-09-23 @ 12:23:42
Postat av: Hovi

"Big ballin' is my hobby, So much so they think I'm down with the Illuminati"



Han har förnekat det flera gånger innan. Det enda han säger är att han gillar o spela stort, och folk tror han är en illuminat för det.



För det andra, det är endast en liten del av afroamerikaner som kallar sig "God", det är 5 procentare. Jay-Z har aldrig varit en 5procentare.

2010-09-23 @ 12:43:42
Postat av: King of Swag

Det kommer från 5%-rörelsen, inte nation of islam.

2010-09-23 @ 13:42:29
URL: http://kingofswag.wordpress.com/
Postat av: Medina

hur vet du vad hans point är ?

2010-09-25 @ 01:51:49
Postat av: Hovi

Det är ju uppenbart :)

Sen att Jay har tendensen på att utnyttja dessa rykten till att bygga upp "mystik" kring sig själv är ju uppenbart, som i "run this town" videon.



Illuminaternas existens är inte ens bevisat, och folk sitter o hävdar att han är en illuminat? Hur går det ihop? Varför är det så svårt att bevisa deras existens, men man gärna kan peka ut vilka som är "medlemmar"?



Det är ju bara löjligt.. det är ju som att springa runt och säga att Alibi från Medina har en fitta. Vad ska han göra? Dra ner byxorna o säga "jag har en kuk, titta, jag är ingen brudjävel"?

2010-09-28 @ 15:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: