Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Houman Sebghatis lyssningsfest
Follow duvetinte

Houman – vilken skön snubbe alltså! Kvällen var hur nice som helst. Vi kom till Odengatan 41, runt 21 tiden, där Houman hade sin lyssningsfest inför releasen av albumet Alkemisten. Det var lite annorlunda och roligt att gå på en lyssningsfest, riktigt bra sätt att promota sig själv och sin skiva och ett bra sätt för fansen att hänga och umgås med artisten. Musiken från skivan spelades i högtalarna, det var gratis öl sponsrat av Carib och allmänt skön stämning i den lite mindre lokalen med dämpad belysning.

Först körde vi en intervju med Houman med frågor om skivan och lite om hans bakgrund och vad som kommer hända nu.  Sen bara rullade det på, kameran var med under större delen av kvällen, vi körde tio snabba (som blev 100 snabba) och snackade om allt möjligt. Vi kände att vi fick väldigt bra kontakt med Houman och det tackar vi för! Riktigt kul att få se vem han är som person.

När klockan närmade sig tolv taggade vi vidare till Gaudi och The Capital där Pato Pooh skulle köra. Allt var lite utdraget eftersom Danjah som också skulle kört hade ställt in. Vi passade istället på att gå bort till Berns och köra en snabbintervju  med Toffer som skulle hosta på Berns samma kväll. Vi frågade lite om han själv och om hiphop i allmänhet och även han fick köra 10 snabba.

Efter det drog vi tillbaka till Gaudi där Pato befann sig.  Innan uppträdandet fick vi till en väldigt schysst intervju med honom där vi passade på att fråga honom om Evolution plattan eftersom han själv inte kunde medverka på releasefesten. Det var en riktigt bra intervju och tack Pato för att du tog dig tid! Efter lite mer mingel var det äntligen dags för Pato Pooh som backades upp av STOR att kliva upp på scenen och det blev minst sagt galet. Synd bara att någon eller något fifflade med hans mic, ljudet krånglade så han var tvungen att avbryta mitt i. Det löste sig ganska snabbt och han kunde avsluta med sin hitlåt Follow me.

Det var en grym kväll och det var kul att vi hann med så mycket.

Tack till Houman för att vi fick komma, tack till Pato Pooh och Toffer för en grym kväll.

///Muster, Elin & Venoz

 

Elin, Houman, Muster, Venoz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: