Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

Duvetinte Elin & Venoz följer med Castor P till En kärleksattack på svensk hiphop!
Follow duvetinte
Elin & Venoz åkte i fredags vid 14 tiden till SR Metropol för att vara med och dokumentera Castor P’s intervju i Ametist program ”En kärleksattack på svensk hiphop”.

 

Programmet öppnades 15.00 med en diskussion om skivomslag på olika hiphop plattor. Med sig i programmet hade hon Aki (Labyrint) och Dalton. De pratade om ifall omslagen är mer eller mindre viktiga idag och vilka som är deras absoluta favoriter.

 

För första gången i radio spelade Ametist upp Labyrints låt ”Kärleken”.  Låten är med på deras kommande album och är riktigt tung. Lite mer radioanpassad enligt Ametist men Aki höll inte riktigt med. Något annat som också kom upp var att Labyrints skivomslag på nya singeln blivit censurerad för att det var en kniv med på bilden.

 

Med sig på telefon hade hon även Thomas Rusiak som flaggade betydelsefulla platser för honom bakåt i tiden. Hon ringde även upp Dainja som bl.a har gjort Timbuktus skivomslag och fortsatte diskussionen om omslagen då och nu. När klockan slog 16 var det dags för intervjun med Castor P som flugit till Stockholm från Oslo just för detta.

 

Han berättade bl.a om sitt liv i Oslo, varför han flyttade dit, hur han togs emot som en svensk hiphop artist, om sin senaste platta, och om hur han som 7 åring imiterade Snoop Dogg i småstjärnorna 1996.

 

Ametist såg flera likheter mellan sig själv och Castor P, t.ex hur han kastar sig in i saker och hela tiden dyker upp överallt. ”Att inte bygga fastu” var ett uttryck hon använde.

 

Vi var med och filmade hela intervjun under sändning och under pauser. Den kommer snart att komma upp exklusivt här på duvetinte.se

 

// Elin & Venoz

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: