Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

ALIBI (MEDINA) har släppt sitt första mixtape!
Follow duvetinte



Mina ladies and Ladies friends, g´s and gents ! Nu är den officiellt ute till ert förfogande. Mitt första egna mixtape någonsin efter 15 år som rappare släpps nu helt gratis som allt annat Medina material och detta hade inte hänt om det inte vore för supporten jag fått från mitt fantastiska Supreme Team: State Crown, Hela Mixtapet är mixat av Sami, producerat och inspelat av mig själv, med en del supervajzin av Sam-E och K.J som oxå blessat mig med att finslipa beatsen och lägga några extra Detaljer.

Ljudbilden jag har valt kan tyckas vara lite hårdare än förväntat. Men min musik är som mitt humör, en riktig berg & dalbana, och just med detta tapet valde jag att rikta in mig på ett mörkare jag. lite westcoast som möter gammal svensk hiphop fast med en egen touch. kan inte sätta någon riktig stämpel på den. Men det känns kul att få droppa nånting som jag kan signera mitt namn på. kanske inte detta tapet är till för din lovemakin eller jogginrunda. men det finns definitivt nånting där för alla. Så från mig till er, Varsågoda PARABOL PARADIS !

LADDA NER ALIBI's NYA MIXTAPE "PARABOL PARADIS" HELT GRATIS!
DEN HAR FUNNITS UPPE PÅ NÄTET ETT LITET TAG! ENJOY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: