Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

Cakeboy - Watchin Me
Follow duvetinteTräffade på Karim (Cakeboy) idag istan när jag tog en fika med vänner och när vi stod och snackade med Mr Cake så berätta han att det kommer saker snart, men om två veckor åker han till USA med Million stylz för att tunera och det tycker jag är riktigt kul och önskar han all lycka som finns.
Men till saken, här har ni en street video till en riktigt bra låt som kom ut för er tag sen!.
Vad tycker ni??

Behöver skriva av mig....
Follow duvetinteHar jag sagt att kärlek suger? det kanske jag redan sagt 1000 ggr, men denna låt får mig att tänka på kärlek, varför? hmm. Vet inte...
Mycket tankar kommer upp bara från denna låt. Jag har vart singel sen jan 2007 och jag tror att jag kommer va singel så länge jag lever. Jag gillar att leva celibat, det är nya modet. HAHA.

Sitter och laddar upp massa bilder från resan, det tar fan tid att skriva ett inlägg och sedan lägga upp bilderna. Men denna resa gav mig otroligt mycket värme och nu är jag tillbax till kalla sthlm där det inte finns någon värme. TRÅKIGT!

Medan jag jobbar och lägger upp alla bilder så lyssnar jag på rätt gamla låtar och tänker tillbax på väldigt mycket!
Men jag är tätt känslig just nu också, jag har haft 9 underbara dagar, träffat underbara människor som påverkat mig så mycket att jag inte har hunnit smälta ner allt och det har påverkat mig så mycket att jag känner mig nere men samtidigt så glad, jag är så glad att jag har fått lyckats göra människor otroligt glada. Ibland undrar jag om dom ser mig som den där bloggaren eller om dom ser mig som Melika.

Jag vill verkligen ge kärlek till ALLA som fått mig att känna mig lite nere för det betyder bara att dom människorna har påverkat mig som fan. Kanske har dom gjort att jag har blivit snällare! hihihBehövde skriva av mig...

Dagens....
Follow duvetinte

känns bra att ta på sig sina nya kläder. Nu ska man fika med vänner

Tröja - Gina
Linne - H&M
Tajts - H&M

Samanfatning av dag 1 & 2
Follow duvetinte

På 9 Dagar åkte vi runt i Sverige för att filma klart till dokumentären och jag kan med rent nöje säga att vi är nästan klara! Jag har nu ca 5-7 artister som måste filmas och det är på G. Jag har sagt Höst, men det är sent på hösten.

Det har vart en underbar resa och det har jag sagt flera gånger. Det finns två städer jag måste bara åka tillbax till snarast och det är Jönköping och Malmö, saknar människorna redan.

Känns väldigt skumt att vara hemma i sthlm och jag känner fortfarande av att allt jag gör är en dröm, jag lever och gör det jag alltid drömt om att få göra!

Dax för bilder?
Vi tog över 100 bilder, men bara 200 bilder är valda, kommer dock inte lägga upp alla bilder på en gång för att det är för mycket så vi börjar lite smått!

Dag 1 Bestod av Eskilstuna och V-ås.
Eskilstuna träffade vi Chooti, Gimi & Martir och två små kids som hade kollat live när vi filmade och var sugna på att köra något framför kameran.  Vi hade riktigt jäkla kul. Dom bjöd på glass vilket jag blev glad över för vem älskar inte glass?? Tack till alla er i Eskilstuna och jag hoppas på att vi ses snart igen.


Vi drog direkt vidare till V-ås för att träffa upp, Kaz, Köza och Mind Kaos. Härliga killar. Tack till Köza som lät oss sova hos honom.
Det blev häng i studion, tv spel och vi fick se lite av kommande videos och höra kommande låtar från grabbarna. Bra grejer.

Dag 2 Göteborg
Vi vaknade kl 06:00 för att börja åka in mot Gbg. Vi skulle möta upp Zlatko (meta four) kl 11 i Göteborg för att åka iväg och göra en målning där det står DuVetInte. Blev riktigt nöjd med bilden, vi fick också måla och jag måste säga att det är svårare en vad man tror. Tack till Zlatko för att han tog sin tid och målade en fet jävla väg. Efter det drog vi alla och träffa upp Parham, vic och lite till folk för mer filmning till dokumentären.
Runt 19:00 träffa vi Sam-e från Medina och Gbg´s grymma proddare K.J. Vilken jävla fet studio dom har. Vi fick en rundtur och fick se dom jobba på hemma plan.
Sen stod jag och Mirlinda utanför och hängde lite mer Sam (Allyawan) och Pierre. snackade massa skit hehe.. Men sen drog vi hem till Abbi (flame) för att få sova lite.  Tack till Abbi för att vi fick sova hos dig!Fortsätning följer...............

Tack!
Follow duvetinteHemma igen. Mixade känslor har jag över det. Jag hade verkligen kul under dessa 9 dagar som vart. Och jag vill ge ett stort TACK till alla som tagit hand om oss och möt oss med kärlek och glädje. Det är mycket tack vare er som denna resa vart så bra.

Till er som bidragit med pengar vill jag säga att era pengar gick till bil och bensin. De är ni som gjort att vi har kunnat åka till alla de städer vi har åkt till och filma de människor vi har filmat. Ni kommer att se själva vad vi gjort under dessa dagar när dokumentären är ute.

De har vart kul att se alla städerna också och olika kännetetcken för städerna. Eskillstuna, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Värnamo, Jönköping och Nyköping kul att se er!
Är rät sugen på en ny resa men då ska de vara av rent nöje och inte jobb. Vad säger du Melika?


Efter Ketty Perry och Snoop Dog låten kan ni höra intervjun på Din Gata 100,6 från i Fredags (midsommarafton). Här har ni länken ---> http://sverigesradio.se

Ha nu en bra dag!

Nu är vi klara
Follow duvetinte

Nu är 90% av all filmning helt klart! Vi har bara ett fåtal artister kvar att filma och det känns jäkligt bra för sen kommer jag börja klippa allat. Men innan jag börjar klippa det mesta så kommer jag stänga in mig själv här hemma och börja plugga för att lämna in all arbete till skolan... Men jag är en så länge nöjd med resultate och jag är riktigt nöjd med det vi gjort och dom artisterna vi träffat fast att jag kommer ta bort ett par.Jag hoppas på det bästa och jag hoppas på att detta blir en bra "dokumentär"
Har verkligen träffat otroligt duktiga artister längst vägen och några man lärt känna väldigt bra, det har gett mig mycket erfarenhet längst vägen och jag har gjort något som ingen annan gjort.

Ska börja fixa alla bilder så att ni får ta del av resan innan videon kommer ut

Duvetinte ♥ Bunkern
Follow duvetinte

Dom tre senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med några av Bunkern grabbarna. Blev mycket häng.
Jag har väldigt mycket kärlek för Bunkern grabbarna, speciellt Kabbe, Johan och Martin.
Måste också ge massa kärlek till Sam (allyawan) som också fick mig att ändra min åsikter och tankar om honom. Stort skön kille och riktigt trevlig...

Jag har en massa roliga bilder att lägga upp men jag vet själv att jag måste ta och sova. Ska försöka lägga upp lite videops från resan så att ni kan få ett mer hum på vilka jag träffat! Men där emot ska jag se till o lägga upp dom roligaste bilderna.

Men nu ska jag ta och sova...Colors Sommarpremiär
Follow duvetinte


Jag önskar att jag och Melika började vår resa denna vecka istället för förra veckan. Just på grund av att Colors har sommarpremiär imorgon och jag blev redan förra veckan taggad till att gå och festa loss i Göteborg.

Men tyvärr blir det inget för mig men jag vill uppmuntra dig som har möjlighet att festa i Göteborg imorgon att dra till Colors and get your freek on! Såg nyss att över 1200 pers har tackat JA till att dra till festen imorgon så drar du inte dit lär du missa ett och annat. Your choice. Jag önska jag kunde va med.


Färg: Grön (gröna gäster belönas!)
Live: DJ Neil Armstrong (Jay-Z/Adidas/New York)
Dj Dainja med vänner
Visuals: Lideborg
Tid: 22-03 / Entré: 100 kr

Mer info samt vimmelbilder på bloggen : www.colorsgbg.com

Tillbax till Sthlm
Follow duvetinte

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Jag ät rätt irriterad över min FB konto inte finns kvar eftersom jag hade skit mycket nr där och massa annat som jag verkligen behöver ha kvar! Men men...
Har iallfall tagit min tid och skapat en ny facebook, Melika Duvetinte Zakariae.
Egentligen så borde jag ta och sova nu eftersom jag är helt slutkörd men jag har ör mycket tankar i huvudet och för mycket som jag måste smälta ner. Jag har haft en så underbar resa och jag har träffat så underbara människor som verkligen har tagit hand om oss..

Jag har så många och tacka men den jag måste tacka som mest är min vän, assistent, kollega, mitt allt, MIRLINDA! Utan henne så vet jag inte hur långt jag hade kommit eftersom att umgås med mig dag och natt är ingen lek. Tycker synd om henne som har fått stått ut med mina psykryck jag fått! Men vi har haft kul trotts våra små tjafs men det kallar jag för syskonkärlek.

Det känns bra att vara hemma, imorgon ska jag träffa Mirlinda och vi drar nog till Rålis om allt går som det ska och solar. Senare på dagen ska jag träffa min underbara vän Thomas som jag saknat så mycket (han ringer mig endå aldrig) hahahaha..

Men nu bjuder jag på lite ny musik med Parham P

Mys i solen
Follow duvetinte

sista tiden i jönköping och den spenderar vi med dom bästa, kabbe och johan. Underbara grabbar som tagit hand om oss. Kärlek till bunkern boyz.

Det var gårdagen i Jönköping
Follow duvetinte

Gårdagen var en härlig dag. Jag kände för att bara ta det lugnt efter alla stress och jobb. Vi åkte till Jönköping solade och badade, sen fick vi sällskap av Kabbe och Johan. Efter 4 timmar i solen gick vi längst stranden för att hitta någon ställe att äta och jag ville gärna sätta mig på den brygan där alla resturanger fanns. UNDErBART! Kände också för att bränna en del av min lön så  jag köpte en matt rätt för 200 kr som inte alls var så god.
Sen fick vi sällskap av Sam (Allyawan) som tog en cola innan han skulle åka tilbax till Gbg fick även höra att han gör ett besök i sthlm på Onsdag.

Men senare på kvällen drog vi till studion och fortsate filma och jag hamnade framför Ps3 tilsamans med Kabbe för att visa hur man spelar Tekken, det sluta med at han vann med 5 matcher. Bra jobbat.

Men det var en riktigt härlig dag och nu ska vi tillbax till Jönköping och möta kabbe inan vi drar till Sthlm.

han tänker skämma ut mig
Follow duvetinte

jag fick ett mail av en viss pinsam rappare som gillar att bloga och skriva om mig.. Nu tänker han skämma ut mig på andra sätt..

Han tar sin tid, letar upp min privata facebook och skriver:

nästa gång skriver jag om när mina vänner vart otrogna mot dig samt om dina psykbryt o hur du försökt ta ditt liv och hur du jagat folk, så ska vi se vem som e stalker samt att du e en fattig luffare som tigger pengar, stor skillnad o tigga via internet eller tigga på plattanDet denna människa inte vet är at om man klickar på fliken "mitt liv" så kan man läsa om mina psykbryt o hur jag tänkte ta livet av mig hahahah. hans vänner? vilka är hans väner?
Jag har haft en pojkvän i mitt liv och jag vet redan att han va otrogen hhaah, ingen nyhet, men det har man ju gått över. Har också  vart otrogen för....
Hmm jagat folk? låt oss höra vem o vilka jag jagar


Mannen sluta va s jävla bitter och pinsam, jag förstår inte vad ditt problem är, för att du inte får vara med i dokumentären? för att jag inte vill jobba med dig? för att du röker så mycket weed att jag inte står ut med sånt?

Jag vill bara säga att alla publisitet är bra publisitet.
men som sagt, ditt namn kommer inte upp här och har väll typ aldrig gjort det.

Men som sagt. Det du gör är kränkning och sånt går att anmäla..


Men till skilnad på dig så har jag ett deltids jobb och jag pluggar på heltid, hahahah..
så det var sista gången jag skrev om denna människa för nästa gång blir det något annat.
förtal kan det väll också kallas för

Sista natten
Follow duvetinte

Känns tråkigt att min FB inte fungerar, men jag ska styra upp det igen. Säkert den där luffiga rapparen som inte ens är värd att nämna som lagt en förbannelse HAHAHA.. Nä men nu ska jag sova, gick skit bra med live Bambuser. Imorrn när jag vaknar ska jag lägga upp bilderna från dagens händelser, något ni inte vill missa.

SOV GOT


Sista dagen och sista dagen Live
Follow duvetinte

Sista dagen på resan
Follow duvetinte

Dag 8 och vi befinner oss i Jönköping IGEN.  det är helt underbart här och vi har hängt med Kabbe och Johan som är rappare och proddare.
Vi befinner oss i Bunkern studion just nu och jag insåg att min Facebook konto är BORT. hahaha.. mitt liv asså..
Nä men jag pallar inte bry mig så mycket.

Nu ska jag köra tekken mot Kabbe och typ slakta honom på det.

men det kommer grymma bilder lite senare och live bambuser

Mys i jönköping
Follow duvetinte

nu sofftar vi i jönköping tillsammans med bunkern grabbarna och allyawan. Detta är min 200 kr middag. Hoppas det är gott

Just nu
Follow duvetinte

skönt med lite lugn och ro. Vi befinner oss i jönköping vid stranden med kabbe som vi filmade igår. Snart drar vi vidare mot norrköping. Fett.