Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Svar på Tal!
Follow duvetinte




Publicera om ThankTheUfos4Dida:
Hahaha du kan rätta dom felen jag påpekade men du kan inte låta alla andra se vilka fel du gjorde och vad jag tycker om din blogg.... hahahahhaha amatör.

06 Januari, 22:55
du vet om ThankTheUfos4Dida:
Du kan verkligen inte stava du.. "utväcklats,undergrind och orinal" din blogg suger´och jag vet inte varför du skriver "din åsikt" när du inte kan ett skit om hiphop.



Svar:
HAHAHAHAHA, massa kärlek till dig Mr/Miss Anonym, om du verkligen tycker att min blogg SUGER så pass mycket varför är du inne i min blogg? det är en sak jag ALDRIG förstått?
Ja jag rättade stavfelen och det gör jag med glädje för att då lär JAG mig något nytt vilket jag tycker är skit kul, men egentligen så brukar jag faktis inte bry mig om jag stavar fel eller inte och dom som läser min blogg vet om det, men de e alltid kul att folk verkligen bryr sig så mycket!!

Kalla mig amatör och kalla mig vad fan du vill, jag blir bara glad av dina kommentarer, jag ÄLSKAR verkligen det du skriver och ALL kärlek till dig!
Oj vilket FET jag gjort, sist jag kolla så var jag en människa HAHAHAH, eller nej, jag kanske är ett djur, du vet Melikatt! HAHAHHAHAHAHAHA!!!!!!!!

Men fortsätt läsa min blogg och fortsätt hata, för du måste verkligen vara svartsjuk på något du inte själv har! HAHA! men dina ord får mig och vilja mer!!


 

Look! Don't hide I see you hater
I'm a wave hi when I see you hater
I've been dyin to meet you hater
Please don't leave me I need you hater
This is for the ones that's been prayin I'm 'gon fail
Kommentarer
Postat av: it's fliz

asså hatasr dom som inte kan stå över vad dom tycker! :)



sv; okej så bra

2010-01-06 @ 23:47:08
URL: http://ffliiz.blogg.se/
Postat av: Dolly

aaa då, helt okey.. själv då babe

2010-01-07 @ 00:16:24
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: julia

Eller hur! Jätte söt

2010-01-07 @ 00:22:36
URL: http://jullanbullans.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

jag slappar vid tvn nu!

2010-01-07 @ 00:31:10
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Dolly

låter bra d ;)

2010-01-07 @ 00:36:27
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: Dolly

söt du e :)



sov gott sötnos

2010-01-07 @ 00:37:50
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: julia

sån vill jag ha haha!

Snälla kan du rösta på mig här ; http://emmelist.blogg.se/2010/january/finalisterna-i-dagens-blogg-1.html



Det vore jätte snäll!

kram

2010-01-07 @ 00:47:30
URL: http://jullanbullans.blogg.se/
Postat av: Dolly

tack sweety.. gonatt

2010-01-07 @ 00:54:45
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: julia

Ja de klart! :p

2010-01-07 @ 01:02:45
URL: http://jullanbullans.blogg.se/
Postat av: Terese

Melika, jag diggar din blogg som fan, men dina ständiga stavfel... Eftersom att du verkar sattsa på det här så borde du även sattsa på att stava rätt. Jag bryr mig inte om talspråk osv, men med så pass många stavfel och särskrivningar blir det lite jobbigt att läsa. Men som sagt, jag diggar din blogg, så det är kärlek. "inne i min blogg" borde varit "inne PÅ min blogg". Skit kul, ja, det är väl bra om man har kul när man går på toaletten, men i det här fallet tror jag att du menade skitkul. Låter det som att det sitter ihop, så gör det det. Tänk sjuk sköterska, sjuksköterska, rök fritt, rökfritt, kassa medarbetare, kassamedaarbetare, jätte kul, jättekul. Faktis, nja faktiskt. Sen dom, men det har blivit mer accepterat att skriva dom ist för de eller dem. "Får mig och vilja mer" "Får mig ATT vilja mer". Sen har du roliga radbyten helt utan anledning. Förstå mig rätt, jag har läst din blogg ett tag och jag gillar den. Med de projekten du håller på med så blir du mer och mer seriös, så varför inte bli det med stavningen också? Lägg ner några minuter extra, bara kolla igenom, kanske använd ett stavningsprogram. Gör du det tror jag att du komemr få ännu mera kärlek och definitivt mer respekt. //Terese

2010-01-07 @ 14:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: