Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Intervju med Kenta
Follow duvetinte



Ni alla har väll hört låten "bla bla bla" med Kenta? han som sjunger om modebloggare? Här kan ni läsa vem Kenta är och varför han skrev låten "bla bla bla"



Berätta lite om vem du är och hur du kom in på musikbranschen.

Jag kallas Kenta, är 28 år, född och uppvuxen i Västerås. Jag är en vanlig snubbe med lite fler fans än mina grannar.

Har gjort musik i ca 10 år nu, började skriva texter och rappa runt 1995 -96. I början hängde jag med några polare i deras replokal och i rökpauserna så brukade trummisen lira beats som jag rappade över, det lät säkert crap men jag blev galet taggad! Runt -99 började jag prodda mina egna beats och sen dess har jag gjort det i stort sett varje dag! De sex apornas armé var första gruppen jag var med i men nuförtiden gör jag allting solo och tar in grymt folk på features. Det gäller att lita på sin egen smak. Och det gör jag fullt ut. Vissa fnyser när man säger att man säkert fortfarande kommer rappa och prodda beats när man är typ 60 bast, men vafan ska jag annars göra, det här är ju det jag gör! Jag lever det här, det här är mitt liv...varje dag.

Hur kom du på iden om att göra låten “bla bla bla“, vad fick dig att göra denna låt?


Innan jag gjorde den låten så visste jag ingenting om modebloggar. Jag visste vem Blondinbella var och jag visste att jag störde mig som fan på hela grejen men jag hajjade nog inte riktigt hur stort hela fenomenet var. När jag skulle skriva låten ville jag göra lite "research" och ta reda på vad fan allt handlade om och det var ju helt sjukt! Shit asså. Utan att överdriva så skulle jag lätt kunna skriva 12 låtar till om det där men jag är så jävla trött på allt tjat om modebloggar så det får räcka nu, det var mycket därför jag skrev låten.

Hur känner du nu efter att videon kommit upp på olika modeblogga (vanliga bloggar) var det något du förvänta dig eller var det något du trodde folk skulle störa sig på?

Musikvideon hade runt 35 000 - 40 000 plays på 3 dagar och jag kan tänka mig att det var som att åka förbi en olycka, man vill egentligen inte titta men man gör det ändå och man kan inte rå för det! Det är alltid kul när folk uppskattar det man gör, även fast just den låten egentligen inte är representativ för den musik jag vanligtvis gör så har jag ju ändå gjort den och står för det...har man klätt ut sig till Sveriges skabbigaste transa i videon så är det fan på plats med lite uppskattning hehe! Jag hade inte en tanke på hur folk skulle uppfatta det, jag tyckte bara att det var fett att bjuda lite på mig själv. Jag blir faktiskt lite illamående av att se mig själv sådär i videon men jag gjorde det för att folket skulle få nåt att garva åt! Det kommer alltid finnas folk som hatar på det man gör, oavsett vad man gör...men det är en hatares uppgift så det är så det är. Jag bara väntar på att nån ska kalla mig för sell-out på grund av den där låten, en fett misslyckad sell-out isåfall för vart är mina cash!? Jag förtjänar fan cash efter den där videon haha damn...


Kentas egna ord:
Jag har massa grejjer på gång och om inte Bagge signar mig så kommer allt släppas gratis på nätet! Jag gör inte musik för att tjäna pengar på det, jag gör det för att jag älskar det...varje laxing jag tjänar på musiken är en bonus liksom. Men det betyder inte att jag inte vill få betalt...pay me!



Ni kan se mer om Kenta på dessa sidor: Myspace och Kenta.se.




Tack för att du hojtade Melika! ONE!
Kommentarer
Postat av: Jenny

kul Intervju.. va faktiskt nyfiken på honom så kom det upp i din blogg:) tack

2009-09-11 @ 22:50:01
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

hahah kenta kuuuuuuuk :D bra intervju (Y) :)

2009-09-12 @ 13:21:42
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: simone

Hehe, undrar vad han fått inspirtionen ifrån :)

2009-09-12 @ 17:19:30
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Johan

Verkar som en schyst shomme =)



Intressant inlägg annars med intervju och allt =)



Kanske inte riktigt min typ av musik, men ändå =)

2009-09-12 @ 17:20:57
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: jeeeesssiiii

aa bilderna är roliga :) okej aa bra vido han hade men han ser roligt ut :P har du msn ? så kan vi snaka på msn få mer tid ??:D

2009-09-12 @ 17:32:46
URL: http://priyan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: