Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till info@duvetinte.se

Julpyntat
Follow duvetinte

Nu har jag lagt upp julgran och gjort fint bland mina filmer o PS2/Xbox spel!
Mår fortarande dåligt och är sjuk! inte alls kul för att jag missar massa i skolan.
Idag missa jag inte så mycket, men lär göra det imorrn..

Ska vila imorrn, men måste åka och fixa lite grejer, får se om jag orkar....

Nä men nu är min unge här och jag kommer väll smitta honom, men ska fortsätta prata skit med honom o sen ska jag väll sova!
känner mig rät hjälplös just nu! hänt ör mycket saker och jag hatar o missa skolan

Gästbloggaren Finess - Been gone for a minute‏
Follow duvetinte

 

 

YOYO

Vad händer!!

Har inte Bloggat sen i fredags typ .tror jag alla fall…. Har inte varit hemma så mycket  men är tillbaks igen och  jag kommer försöka vara lite mer aktiv och steppa upp till minst tre inlägg om dagen hehe…
Får se hur lång jag kommer!!

Kort och gott om hela helgen så jobbade jag i fredags typ 10 timmar för att de fattades folk och så, efter det drog jag hem för jag var så jävla trött!!
De var meningen att jag skulle träffa upp Melika men va alldeles för död för att gå ut de dagen…
På lördagen så spelade vi in hiten,alltså första  låten som släpps från skivan och den kommer bli riktigt grym, den e asfeet måste jag få säga,väldigt skön vibe J
Shout out till viktoria som gjorde ett underbart jobb, fan uppskattades väldigt mycketJ

Sen fortsatte kvällen, hade en liten Réunion med mitt gamla basketlag, jag var däremot lite sen för jag va i studion men kom dit och satte igång direkt…..
Rörde mig  därifrån typ vid 4 på morgonen,och på vägen hem så fick jag höra att en polare hade festat med Kanye west,shiit tydligen så var han på besökt i stureplan för att han skulle mellanlanda här i sverige,det var alla fall de jag fick höra hehe….

Under söndagskvällen så spelade jag match, gick rätt dåligt verkade som att alla va bakis, efter de drog jag och min kusin till heredia för att se Barca vs real matchen …Big upp Barca och Zlatan för målet(sorry christian)
de va fett soft stämning hos han faktiskt….. Nu är de tillbaka till skivan, ska försöka styra upp lite med grejer kring den och hur jag kommer göra reklam för den osv…

Men men ska käka nu, så vi hörs om någon timme eller så…..

Du tror att du vet men du vet inte

Finess


En skön låt som värmer upp vinter kylan

Nas-Let there be lightGå ner i vikt...?
Follow duvetinte

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Känner ni att ni kommer bli tvungna att börja träna extra hårt efter julen?
Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Ni söker och det är gratis, ni får råd på hur ni ska göra!

Så passa på o gå in för att få gratis hjälp, kanske slipper gymma!!!


Intervju med Leslie
Follow duvetinte

Som ni ser så har jag fått göra en intervju med Leslie, jag kunde tyvärr inte träffa honom eftersom han inte bor i sthlm. Jag fick maila denna intervju men efter att han skickat tillbacks mailet prata vi i telefon där jag fick fråga hur han tänkte osv! Men han var trevlig i telefon och jag fick svar på det jag ville veta. Första gången jag såg Leslie uppträda var tillsammans med Lazee när dom var förband för wyclef. Jag visste redan då att dom skulle komma långt med musiken! Nu har dom gått skilda vägar och här kan ni läsa intervjun som jag gjort med Leslie.
Ett tack till Leslie som stälde upp!

- Wasup det är Leslie aka Young Stellanova och ni checkar min intervju med Melika på duvetinte.se !


Bakgrund
Leslie 20 år från Malmö är en väldigt Målinriktad person som alltid måste bli klar med det han gör.
Leslie är född i Sverige, men hans föräldrar är från Ghana
Han har haft en tuff uppväxt där omgivningen har vart en dålig påverkan på honom, han gick aldrig ut gymnasiet och blev utslängd från tre olika skolor.
Det var också för att han jobbade mycket med musiken tillsammans med Lazee där dom var uppe till sent och han var för trött för att klara av skolan.
När Leslie var 10 år gammal var 2pac o B.I.G hans inspiration till att börja med musiken, han såg att dom hade pengar, snygga bilar och han såg att detta var hans utväg till att ha pengar.
Men första gången Leslie testade droger var han bara 10 år gammal och kriminalitet var bara en hobby där han fick kick av. Men idag använder han inga droger och bara satsar på musiken fast att han befinner sig i en sådan omgivning.

Hur länge har du jobbat med 2fresh som du också är signad med och hur kom du i kontakt med Bolaget?
- Jag började jobba med Rebstar för några år sen och vi klickade bra. Han visade stor intresse för min musik och en sak ledde till det andra. Han berättade om bolaget han höll på att starta och vi delade samma vision, samma mål. Med tanke på att han är själv en artist så har vi bra kemi!

Du har vunnit en grammis för att du producera en låt för Adam Tensta, vilken låt var det och hur kändes det?
- Ja, jag producerade 2 låtar på Adams grammis vinnande album "Its A Tensta Thing" en av dom va hans singel ( Before u know it. Feat Sophia Somajo). De kändes faktiskt fett! de inte varje dag sånt händer;)

Vad satsar du mest på, att producera låtar eller rappa?

- Än så länge 50/50


Det var en tid du körde ihop med Lazee, varför sluta du och vad var det som hände?
- Hmm.. Bra fråga.. Fråga han och se vad han själv säger, dvs om han har något o säga hahah..

Leslie och Lazee har känt varandra sedan som var barn och är uppväxta tillsammans.
Leslie Mixade det mesta under den tiden och eftersom han kunde texterna fick han vara med att uppträda.

Berätta lite om ditt kommande album, vad är det för tema, Vilka artister kommer att gästats, kommer det enbart vara på svenska eller engelska också?
- Mitt debut album (Så Personligt) är sååå personligt! Genom skivan får man höra var jag kommer ifrån (S.S.), vad jag står för, saker som inte kom med i filmen helt enkelt den nakna sanningen. Kommer enbart va på svenska trots att jag jobbar med många amerikanska/kanadensare producenter, men de kommer bli tungt. Min boy K.C., Timbuktu, Afasi och Mohammed Ali är några av artisterna som gästar skivan.

Skivan kommer att komma ut 2010 och den kommer man kunna köpa.

Hur ser du på svensk hip-hop?
- Haha svensk hip-hop är mycket speciell men den är på väg nånstans.

Någon som Leslie tycker är riktigt grym är Afasi.

Hur ser vintern och våren ut för dig?
- Ska nog bara dra mig tillbaka lite in i studion ut i studion tills solen kommer igen:)

Leslie berättade att det finns planer på tuner under sommar 2010.

Vad har du för råd till ungdomar som vill satsa på musiken?
- Ingenting är omöjligt så länge man gör framsteg, ya dig!

Leslie´s egna ord.
- Singeln " Hitta Igen och EP´n " Leslie - Jag Hade Tji Tid " finns för gratis nerladdning på 2fresh.com, thats all!Leslie - Låt mig njuta

 

Leslie - Hitta igen

 

 

Svar på era frågor
Follow duvetinteDiane frågade
:

hur länge har du bloggat?
Svar:
Jag  börade blogga i Mars 2007 men jag har bytt 3 ggr och detta är min 4e Denna blogg starta jag Feb 2009.

varför började du blogga

Svar:
Under 2007 föll jag i en rätt grov depression, för att ta det kort  så ville jag inte prata om saker som hänt mig under mitt liv och därför tyckte min vän Sandra att jag borde blogga. ville inte till en början, men här är jag, snart tre år senare och har en av dom största hip hop bloggarna.

Anonym frågade:


Varför starta du upp denna blogg

Svar:
Just för att hitta en blogg som jag själv trivs med och skriva det som jag verkligen känner att jag vill skrva, jade hade väldigt många planer för denna blogg som jag börja uppfylla nu. Jag kan säga att min blogg blev på riktigt när jag fyllde år och fick denna grymma design, annars så var min blogg en helt vanlig blogg som skrev lite om svensk hip hop! Jag ville bara ha en blogg som inte är som alla andra och det har jag!

Ebba frågade:

Vilket är ditt besöksrekord?
Svar:
Eftersom jag inte ens berättar hur många läsare jag har så kan jag inte säga vad mitt rekord är!

Varför heter du Du vet inte?
Svar:
För att när jag va ung var jag tvungen och spela ett spel, jag var alltid glad och va den som skulle ha mest uppmärksamhet, varför? jo för att jag inte ville visa den riktiga Melika.
Folk går runt och säger "fan vad jag hatar melika" Varför? "hon e fett kaxig, hon leker ball"  Och anledningen är just det att dom som mest hatar mig är dom jag kände när jag va yngre. Men det har tagit en hel del skada på mig nu och därför heter jag "du vet inte" eftersom folk inte vet saningen.
Och jag hade tänkt och byta blogg namn 1 månad efter jag startat denna blogg, men hell no jag är "du vet inte"

-
Jenny frågade:

Varför just hip hop?
Svar:
Jag har alltid lyssnat på hiphop/R&B och jag började skriva om det i Maj/juni. Började med att jag hitta en lista på massa "artister" och dåt skrev jag att vissa inte bör kallas för det och folk tyckte att jag inte visste ett skit och där med började jag blogga mer och mer. Första intervjun med Ali från Medina sen Al Azif, Danjah och listan fortsätter. Desutom hade jag under den tiden många bekanta som höll på med svensk hip hop och jag skälv lyssna mycket på svensk hip hop tyckte jag att detta var perfekt!
Jerry frågade:

varför intervjuar du aldrig STOR eller Fille? Jag tycker att de kanske är bland de 2 bästa rapparna i Sverige.
Svar:
För att Stor är lite åt Diva hållet och Fille hade tyvärr inte tid då jag skulle göra intervju med Ison! Jag har frågat Stor om han skulle kunna ställa upp på en intervju och han svara Ja, fick hans mail, mailade honom och han säger en dag, men svarar aldrig för att bekreta tid och platts! Mycket med mina intervjuer har med hur människor är som person, det är ett av dom stora anledningarna för intervju! Fille är en av dom jag vill verkligen göra en intervju med eftersom han är en av mina favorit artister. Stor är jävligt grym också, eller han är rätt duktig men jag är inte den som bombar någon för en intervju, det har hänt att jag verkligen har vart på en människa, men det gör jag för att dom personerna är svåra och få tag på!
Det är upp till Stor själv om han vill att jag gör en intervju eller inte!
Men fille är en av dom bästa rappparna i sverige och det är riktigt synd att man glömt bort den gamla generationen!!!

Kan du tänka dig att bli den nästa Ametist?

Svar:
när jag började skriva om svensk hip hop så var det många som gämförde mig med henne, hon är en riktigt grym tjej och det hon gör är riktigt bra!
Självklart skulle det va nice och ha radio program och snacka om det man verkligen tycker om, men jag tror inte att jag skulle kunna bli nästa Ametist eftersom jag drömmer om att jobba med något helt annat och har detta som Hobby/jobb vid sidan av allt annat!
Men det finns INGEN som skulle kunna ta Ametist platts!

Nico frågade:

Vem är sveriges bästa Dj?

Svar:
Hade jag fått den frågan för 5 år sen hade jag sagt Dj Milo, men idag så säger jag Preview! Finns INGEN som honom, han är riktigt grym dj och han är sveriges bästa! Han vet exakt hur han ska få igång en människa.
Varför tror ni jag hängde så mycket på Layer cake? för att dom hade den bästa Dj! En Dj som vet vad publiken vill ha finns inte många av, en dj som vet vad och när han ska spela sin musik och han är grym på det mesta!
Dj 2MUCH är också väldigt högt på min lista när det gäller enbart hip-hop.


Vilka klubbar hänger du på?
Svar:
det va en hel del på Layer cake eftersom det fannas tyärr inga andra hip hop klubbar!
Men den senaste tiden har det varierat och offtast vart på releasfest, uppträdanden och andra händelser.

vilka svenska hip-hop artister tycker du är snygga?
Svar:
Aa det är en bra fråga.
Borde jag berätta eller ska jag hålla det hemligt?
You tell me, ska jag svara på detta?
Jerry  frågade


Vilka bloggar smygläser du?

Svar:
Självklart läser jag några av mina vänners bloggar men sen läser jag:
Kissie
Kenza
Ametist
J-son
MBFIMG
Detta är dom jag läser dagligen.


daamn Frågade:

Du är fin, men vet du vad som skulle spica upp bloggen?
Att du spelar in en hemmavideo i webcam eller något där du shakar till låten Miss Fatty med Million Stylez

Svar:
HAHAHHAHAAHHAAH, vad ser jag ut som? du vet det finns redtube o youp.... för dessa videos som du vill se.Anonym rågade:


Jag är ingen "hater" men jag undrar liksom om du inte "tar åt dig så mkt av dom" vrf skriver du då i varje inlägg om folk som hackar på dig? ignorera bara orka med dom. Ellr hur hihihhi
Svar:
ignorera gör jag, men ibland är det kul och påpeka, fast nu ska vi inte överdriva, varje inlägg? tror att du har läst fel. ibland måste man skriva att om man hatar så är det för att man har rätt..

Anonym frågade

varför gör du inte så mkt videoinlägg där du typ driver med folk på tunnelbanan o så? HAHA såg dom på youtube, skitkul =D!

Svar:
Har inte haft den tiden och möjligheten. men jag gör fortfarande sjuka filmer men lägger inte upp dom på youtube utan dom kommer upp i min blogg.


Sia frågade:


vad för typ av killar gillar du
Svar:
Jag vet inte exakt, men jag gillar absolut inte killar som är "håriga" hahaha"
Killar som har babyface är något jag verkligen tycker om..
men det kan variera...

Sture med Deniz
Follow duvetinte


Igår var jag ute med Deniz för att esta som aldrig förr och det blev en hel del festande!

Vi började hemma hos henne och där efter drog vi till Sture som hade dubla hip hop dansgolv.
det var riktigt skönt att se andra människor, äldre och roligare!
Träffa på en gammal vän som jag inte sett sen jag va 15 år.
blev nog aldeles för mycket dricka, men fan Deniz, jag som ville träffa Kanye...
Vi skulle ha gjort det men eftersom deniz var trött och ville hem så gjorde vi aldrig det!
Blev inge film och knappt nåra bilder eftersom jag kände att detta var en dag jag skulle va mig själv, förutom att de några som skrek "du vet inte" men det får man ta

Istället blev det fylle bilder!

 

lässs
Follow duvetintevill bara berätta att jag bloggar ikväll, ska sova en stund eftersom jag är riktigt sjuk

jag har mycket att berätta så jag bloggar sen

Bakis, sjuk och trött
Follow duvetinte

fyfan vad jag är trött och sjuk!
Igår var jag ute med Deniz och det var riktigt kul och få festa loss, träffa på Söta Same från Medina där!

Men ska berätta mer om vad som hände och hur Deniz ville hem istället för att festa med Kanye! hehehe
Jag är rätt bakis, om inte fortfarande full!
Blev inte så mycket sömn i natt, men nu ska jag försöka sova!
Jag e fett rädd att jag ska få Nöff, Nöff sjukan eftersom jag har haft små ont i halsen ett par dgar och igår börjad det rinna från min sexiga näsa!
Och nu har jag lite svårt o andas!
Eftersom jag är i riskgruppen så måste jag åka till akuten om jag får feber!
Hoppas det är en vanlig förkylning, för detta var inte bra!


Juste, fan, Deniz övertala mig att skicka ett sms till en viss pojke som jag kanske inte borde ha gjort!
Men nu ska jag börja släppa allt o lyssna lite mer på det Deniz säger, ni behöver inte förstå vad det handlar om!
Utan det vi snacka om igår var rätt kul, hon är äldre en mig och hon vet mer!
Fast hon är egentligen rätt dum!Idag ska jag lägga ut intervjun jag gjort med Leslie och sen ska jag svara på alla kommentarer inklusive dom anonyma som ställde frågor men inte just i den inlägget!
Men allt svar får ni samt höra om igår!

Nu vilar jag innan jag döööör av trötthet!

nu drar...
Follow duvetinte

5290040bedf3f352c8c7e50141595da3.png

Kolla varifrån!

nu drar vi till sture. Fulla och mår bra. Kommer bli en grym kväll

nu är...
Follow duvetinte

5a9e4b21cb4fd5312aca094c03650555.png

Kolla varifrån!

nu är man fixad och klar, förfest med deniz och sen drar vi ut och festar på en okänd plats. Först ska jag köpa läsk och mat.

duvetinte serie del 10 - En sån där frågestund
Follow duvetinte

 

Måste jag hata på ett ställe?
Follow duvetinte


Igår fick jag ett flertal erbjudande och skulle på en annan premier fest, men jaouli som skulle med mig på den skulle vila ett par timmar och allt blev sent så jag bestämde mig för att dra till en annan fest!
Tyvärr är inte jag den som kan vänta på någon som måste bestämma sig!
Men han skulle komma till det andra stället vilket han inte gjorde eftersom jag tror att han somna om jag ska va ärlig!

Men jag mötte upp en tjejkompis och hennes vänner från V-ås, fulla som dom var så tänkte jag att detta kommer bli skiit grym kväll, för dom hypa upp mig som fan!

När vi kom till Mango bar så kom jag in före alla andra utan problem och ingen inträde, men jag möts av två riktigt otrevliga vakter, en som ville kolla på mina fickor i min tröja och sen säger den andra snubben att jag inte får ha på mig min "sportjacka" medan han måste ha vart så jävla blind att han inte ser skillnad på en Adidas tröja som är tajt och en sportjacka! helt jävla inkompetent!
Och då när jag ska lägga in tröjan i garderoben började han som stod där skälla på mig för att jag ville lägga in det! Ärligt? e de mitt jävla problem för att det finns idioter till vakter som tror att stället är överklass, vad trodde dom det var, spybar?
NEJ! det är ett 20 års hak som aldrig kommer komma till den nivån!

Men jag vill absolut inte lägga en diss mot Ajje som hade festen eftersom hans fester brukar vara GRYMMA, men vet ni vad jag kom på, de va ju fredag...
Inte konstigt att det var fullt med snorungar!!

Till Musiken: Ingen diss mot crona, för det första så var musiken riktigt låg och riktigt KEFFTTT!
Crona brukar spela bra, han hade sina små stunder och dom började runt 01:00!
Sen kommer vi till den så kallade "funky house" musiken, ska man spela den stilen av musiken så ska man veta exakt vad innebörden i funky är!
det är inte vanlig house, allt man hörde var vanliga house låtar!
Ärligt? det gör mig förbannad för jag vart så jävla hyp när jag fick höra att ajje ska ha ett dansgolv med den stilen av musiken!

Skicka dj till mig så kan jag lära upp vad det är för stil!
Med all respekt Ajje, jag sa detta till dig igår också men det var inte ens bra!
Nä nu orkar jag inte hata mer!

Slut på Praktik
Follow duvetinte


På måndag börjar jag skolan igen, ska bli kul o få träffa klassen men jag hade det skit bra på praktiken!
Fick vara med om en del grejer och vi avsluta sista dagen med tårta och julpyssel!
Kommer säkert hälsa på eftersom jag har min unge som går där och då kan man liga gärna gå för bi när man slutar tidigt!

 

Imorrn är det första advent och jag måste fråga Cassie om vi ska julpyssla för då måste jag hämta granen o allt de där i källaren!

Men det tror jag att hon vill!

Till Mathilda
Follow duvetinteI LOVE YOUUU AND I MISS YOUU!!

Ge mig äventyr så garanterar jag att du får tillbax den gamla melika!

♥Sommar 2009 ♥

Love me or Hate me
Follow duvetinte

Börjar känna mig lite stressad, förutom att jag bombadera Jaoulis telefon så han jag till o med boka in en intervju!
ska fixa två till strax, blir ju med........? tänker absolut inte berätta vilka dom andra tre är..
Men tre smaskiga är det iallfall!

Men nu ska jag röra mig mot karolinska för min syster och resterande tjejer ska uppträda där efter vet jag faktis inte om jag ska träffa Jaouli, fick mess av han nyss och jag ska ringa han om en stund, nu låter vi han vänta på att jag ska ringa han!

Men måste kolla med resterande om vart vi ska ut ikväll eftersom lilla miss Melika är uppskriven på några ställen så har man en del o välja på!
Hmm, vad tycker ni??


Mathilda, måste säga att jag har saknat dig fan!
Iallfall......

VIP babyyy!!
Börjar känna mig hungrig nu, någon som vill bjuda mig på middag?

Ikväll har jag med mig filmkameran ska fan i mig ta och filma lite sjuka grejer, det beror också på vem jag är ute med och vad jag gör!

Har hört att många saknar mina pinsamma filmer, men egentligen så är dom inte så pinsamma utan dom är bara roliga och jag är ju rätt sjuk i huvudet!

Imorrn ska jag fan ta och ringa Eddie, ja ni vet, han som åkte ut från idol nyligen!

Får man vara självkär? för det är jag!
Nä men nu ska jag gå, fortsätt att vara avensjuka och hata! jag älskar er mer!

Nevermind what haters says ignore them till they fade away

Eftersom jag vet att ni bara Älskar mig!!!

Saningen om artister!!!
Follow duvetinte


Jag tänker absolut INTE skriva vem som har Beef med vem, det är absolut inte min grej!
Som jag sagt tidigare så känner jag vissa artister rätt bra och några är mina nära vänner.
Tyvärr så hör jag mycket skitsnack och till o med att folk vill skicka mig deras låtar för att jag ska läcka ut dom!
Jag själv har videoklipp, ljudfiler samt msn konversation där dom säger massa skit och speciellt när jag gör intervjuer!
Sen kan jag se samma artister/manager/producenter hälsa på dom o kalla dom brorsan!
Men det som är bra också det är att vissa av dom vet hur mycket andra snackar skit.
Vi tar Hani som ett exempel, han vet själv att många snackar om honom och tyvärr så har jag hört det också!
Ett annat exempel är Conté, många snackar skit om honom också, men det vet han redan men där gäller det hans musik och inte han som person!
Jag är väldigt bra vän med Doeboi grabbarna och dom har till o med frågat mig vem som snackar och tyvärr så säger jag inget för att jag vill inte skapa massa jiddre, utan man får själv stå för det man säger!

Jag tänker inte blanda in mig i artisternas grejer när det gäller tjaffs! Det säger jag varje gång jag hör något!
Om jag själv ogillar en person så säger jag det till dom, vilket jag gjort många gånger.
Det är mycket skitsnack om personligheten och inte lika mycket snack om musiken!

Det är saningen och nu skiter jag i vad folk tycker och tänker om det jag skriver nu!

Om ni börjar hata så är det enbart för att jag har rätt!!!!!
Jag har till och med fått höra vilka som snackar om vem och vad dom säger, men det går in i ena örat och kommer ut från nästa!
Så INGEN kan lyckas få mig att lägga ut något skit om artister, utan jag skriver det jag själv gillar. Om jag har något emopt någon så skriver jag det här och då är det mina egna ord!

Men jag kommer fortsätta skriva om svensk hip hop och alla dessa artister för att jag själv älskar musiken och jag tycker att det ska spelas mer och synas mer en vad det gör!

Och det kommer alltid att vara skitsnack till och med om mig, men så är det!
Och därför lägger jag absolut inte upp grejer som folk berättar till mig eller lägger upp deras diss, för jag gillar vissa av dom väldigt mycket!Intervju med Hani
Follow duvetinte

Vad ska jag börja med, Hani är en nära vän till mig,  2006 var det året jag lärde känna honom och jag har alltid stöttat honom när det gäller hans musik! I mina ögon är han en riktigt duktig kille.
Jag ser fram emot vad Hani kommer att komma ut med i framtiden!

Men nu har jag gjort en efterlängtat intervju och nu får ni chansen att läsa vad han tycker om svensk hip hop och vad som hände mellan han och RMH!
Tack Hani för intervjun!
Jag hoppas inte, utan jag vet att ni kommer att gilla intervjun!


Bakgrund

Hani 26 år född i tecknet skorpion, Uppväxt i Uppsala men idag bor han i Stockholm.
Hani flyttade hemifrån när han var 17 år men bodde kvar i Uppsala och för ca 6 år sen flyttade han till Stockholm för att plugga musik produktion och satsa på musiken. Hani har tre syskon, två äldre systrar och en lillebror, blev uppfostrad av 3 kvinnor.
Hani är en väldigt envis kille och han tycker själv att det är en av hans negativa sidor .
Förutom att han har bra självförtroende och beskriver sig som snäll, gullig och söt gillar han att pröva på det mesta och blir oftast bra på det. Hani har både dansat breakdance och spelat basket, han spelade basket i ca 8 år och dansade i 12 år.
Idag bor han tillsammans med sin flickvän och när han inte jobbar med musiken jobbar han på MQ.

Bakgrund om Musikbranschen
Allt började med Hanis kompis Rastagard som frågade om han ville sjunga i hans låt och Hani ville inte det från början eftersom han ville rappa och det var under den tiden Ken slog igenom och detta var när Hani var 18 år gammal.
Men Hani testade och tyckte sen att det lät bra och fortsatte med att sjunga och träna. Han har aldrig gått och lärt sig att sjunga utan haft en sångcoach under inspelning av vissa låtar.
Efter det köpte Hani en egen studio och började spela in en hel del låtar som han sedan la upp på nätet, en låt för varje dag under en månad.
Det var under den tiden tyskarna fick upp ögonen för Hani och detta var under tiden han bodde i Uppsala.
När han flyttade i Stockholm fick han kontakt med Warner Music men dom ville att han skulle spela in låtar som liknar det Darin sjunger vilket Hani inte ville och tackade nej.
Tack vare att Hani hade spridit sin musik så pass mycket på nätet blev han stor i tyskland och han fick väldigt mycket beats från tyskarna.
2006 fick han åka till Tyskland  tre gånger, vara att två var förband åt Massari och Horace Brown , den tredje var hans egna show. Under det året turnerade han i Sverige och hade shower runt om i olika städer. 

Vad har fått dig att fortsätta med musiken?
- Det är för att jag brinner för musiken.
Musik är något Hani verkligen älskar och han ser inget som kan stoppa honom för att fortsätta med musiken.
Hans familj har alltid stöttat honom från början och ingen har tvivlat på honom.

Vad hände mellan dig och RMH?
- Grejen är att RMH är grymma, vissa som är med gillar jag och vissa andra inte. Det som hände där var att jag hade en jätte bra producent vid namn Keione och allt gick jätte bra tills det sa stopp.
- Dom började satsa på Adam, som alla andra skivbolag lovar, det är din tur snart och man går runt och väntar och till slut så kände man att man inte orkar.
- Jag kan inte sitta och förlita mig på folk som hela tiden säger : det kommer snart, det kommer snart.


Hani hade inget kontrakt mellan honom och RMH utan det var mer ett muntligt avtal och mer som vänner.
Under den tiden fick han massa erbjudande från tyskar och amerikanare som han skickade i sin tur vidare till RMH som inte gjorde något och där med hände det inget.
Under ett års tid hände det inget alls från RMH´s sida och Hani fick ett erbjudande av en kille i Malmö som ville signa honom, men Hani ville veta vad dom hade att erbjuda  och han åkte ner till Malmö för ett möte.
Under mötet så ringde den här mannen till en producent från Canada som heter Beat Merchant som Hani hade velat jobba med sen ett tag tillbacka.

- Och när jag ser en annan person som jag aldrig har träffat innan göra det här för mig, och låta mig snacka med den här producenten och höra att den här producenten säger: Hani jag har gjort tracks till dig, vi kör igång.

Det där fick Hani att börja tänka efter lite om det var värt att sitta och vänta på att RMH skulle göra något eller om han skulle gå vidare, men Hani tog sitt beslut och slutade på RMH.
Dom kom till och med hem till Hani och visade upp Adam´s nya skiva och vissa av låtarna hade dom sångare som inte ens var med i RMH medan Hani som var med i RMH inte fick vara med i en enda låt.

- bara det gör att det blir ett stort nej mot bolaget.

Hani ångra sig inte en i dag att han hoppade av RMH och enligt folk så har RMH Sparkat Hani.

Vad hände mellan dig och solomoz ?
- Vad ska man börja med, han signade mig till sitt såkallade bolag "Myhype"

Hani Berättade att dom hade ett kontrakt men det var aldrig ett riktigt kontrakt utan det var mer som ett management avtal mellan dom två och inte med Myhype
Solomon såg till att Hani fick samarbeta med Ishi Ceo of 2stripes Music som skulle producera hela Hanis debutalbum.
Allt gick bra tills Managern (Solomon) började lägga sig i runt produktionen, musikstilen osv.
Detta ledde till att Ishi (producenten) fick nog utav managerns beteende och sa stop till allt, eftersom att ishi inte jobbar på det sättet, utan på sitt sätt.
Och vi har ju alla märkt vilka hits han har levererat.
Där stod Hani utan producent skivbolagen väntade på nästa singlar/album men inget kom fram pga hans manager.
Efter ett par månader länkades Hani ihop med Pitchtunes 2 otroligt grymma producenter Salle & Max, dom såg till att fort skapa en ny stil och ett par grymma singlar.
Singel nr 2 skulle släppas sommaren 2009 mixad och mastrad, konvolut färdigt och allt skickat till bolaget.
När de var dags och singel nr 2 skulle släppas, släpptes inget.
Enligt managern så la han skulden på skivbolaget, att dom var sega och inte gjorde sitt jobb!
Det var då det tog stop för Hani, ännu en gång inget, men denna gång väntade folk på en uppföljare av hit låten Wait Forever.
Och pressen lades på Hani som är ansiktet utåt i det hela.
Hani tog sitt avtal mellan sig och Solomon (managern) samt licens dealen dom hade med Bonnier Amigo, sökte upp en advokat och fick klartecken av att kontrakten inte stämde.
Avtalet mellan han och Solomon bröts, och nu står Hani på egna ben igen men kämpar.

- Jag behöver ingen manager för att klara mig, jag behöver mig själv och dom som verkligen tror på mig hela vägen.
inga tomma löften, inget bullshit. "It aint just my succés it's yours to"

Du samarbetar med en del från andra länder, kan du avslöja vilka?
- ett par veckor sen blev jag kontaktad av två producenter som är signade till Jim Jonsin i Miami som bla har producerat Lil wayne “lolipop”
Och just nu håller Hani tillsammans med låtskrivaren Beoar på att skriva en låt till Kelly Roland samt andra artister.

Hur ser du på den svenska hip-hop  scenen?
- Hip hopen i sverige, det är som om alla har gått med en sekt. ALLA ni VET, alla ni har dissat varandra och jag ska inte nämna namn, alla hip hop bolagen och då snackar vi om allt från..... , nä jag vill inte nämna namn men alla i hela sverige.

Hani gillar inte alls det han ser och det han hör eftersom han tycker att alla är falska mot varandra och enbart snackar skit. hela grejen är en sekt alla dessa hat bloggar it's them people.

- När någon säger svensk hip-hop i sverige då säger jag först Lazee , J-son och sen säger jag Adam Tensta.

Annars lägger Hani en diss mot svenska hip-hop scenen, bara tre person han själv tycker har lyckats!

- Resten får endå hata mig hur mycket ni vill.. FÖR jag vet att ni bakom min rygg snackar skit… "Y'all aint shit, Y'all just tired of your selfs"

Vinter & vår
Hani kommer att fortsätta satsa på musiken, träffa olika skivbolag och har lite inbokade möten.
Kommer inte bli några uppträdande ännu, utan bara fokus på att göra ny musik samtidigt som han försöker bli signad till ett seriöst bolag utan att det ska skapa honom mer problem
Självklart kommer Hani ta lite semester och åka till Paris.


Hani - Deep Love

Hani - Blanded

 


Följ Hani på Twitter
För att höra fler låtar klicka in här.