Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Internet ragg
Follow duvetinte

 

Jag måste bara fråga vad ni alla tycker om internett ragg?

 

Jag kan säga att internet har vart de BÄSTA som finn att träffa nya människor..

Jag e faktis inte så mobbad som jag låter! men Min BÄSTA vän har jag faktis träffat via nätet.. haha eller hur "S" ?

Men  MR I träffa jag via nätet.. hahaha vi va ju tillsammans i 2 år. Men samma sak är de med MR X... fast de började som vänskap o gick över till något helt annat.

 

Men sen för ett tag sen så träffa jag en annan kille från nätet, vi spela biljard och hade skit kul.. vi träffades som vänner bara..

O idag ska jag träffa en annan kille från nätet.. som bara VÄNNER, hahaha

 

Men jag kan säga så här... man ska va VÄLDIGT försiktig innan man träffar en person via nätet.. asså man ska inte snacka en vecka o sen träffas.. utan låt de gå en tid.. jag träffade MR I efter 8 månader men vi snackade till o från, sen tog jag reda på vem han va för att han bodde endå i samma stad som mig..

Men jag o MR X började som vänner o efter 6 månader så kom han till mig... helt från ingenstans. de gick jätte bra...

 

ja jag skäms absolut inte, o de e inte som om jag e ful att jag INTE kan hitta killar ute på stan.. för jag får killar efter mig hela tiden... (jag snackar inte utan de e sant) men jag är så kräsen att jag måste lära känna personligheten o sen blir utseendet finare eller funare...

för att de är så jag fungerar..

Men jag tycker att de är ett bra sätt o träffa killar... har en vän som träffade sin kille via nätet och dom e nu gifta och har ett barn på väg.

Men man ska ALLTID träffas på ett ofentligt platts ett par gånger..

behöver ni tips så fråga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: