Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Bruno Mars och Travis McCoy på GK 30/10
Follow duvetinte

Bruno Mars & Travis McCoy måste vara bland det bästa vi någonsin skådat! Entertainers på hög nivå.

Det var ingen mindre än Bruno Mars som startade den spektakulära kvällen på Göta Källare med sin låt "The other side" som fick igång publiken på nolltid. Han fortsatte hålla igång publiken med sina hitlåtar , bl.a "Nothing on you" och "Just the way you are". Bruno kan klassas som en av världens bästa live-artister tillsammans med sitt orginella live-band som var minst lika grymma som Ryan Leslies. Det märktes att han verkligen brinner för musiken och gav verkligen allt på scenen.




Dessutom hängde han runt med alla fans bland publiken efter sitt framträdande vilket verkligen inte var förväntat. En sån jordnära och ödmjuk person som han borde det finnas flera av i musikbranchen. Han tog sin tid att fota, dansa, prata och krama alla omkring honom. Det roligaste måste nog ha varit när han tog sin tid att prata med oss backstage när vi stod med hans manager efter att vi fotat. Tyvärr kunde vi inte få med detta på film.

Efter att Bruno peppat publiken till max, kom Travis Dj ut på scenen och lyfte stämningen ytterligare. Han valde att köra house låtar vilket kändes lite skumt till en början men det märktes att publiken gillade det och blev helt vildna. Han kunde verkligen sin grej. När klockan var strax över tio klev den efterlängtade Travis McCoy upp på scen och stämningen kunde nu inte bli bättre. Han körde de flesta låtarna från sin senaste platta. Under mitten av showen kom Bruno tillbaka då de körde "Billionaire" tillsammans och publiken blev galnare än någonsin.



  

Travis förtjänar verkligen all beröm i världen för sin underhållning och närvaro till publiken. Man tog verkligen till sig utav allt han sa även ifall han pratade lika mycket som han sjöng (haha). Det märks att han varit i branchen ett bra tag. Han avslutade sin show genom att gå bakåt i tiden och köra en utav sina största hits från när han var med i Gym Class Heroes, nämligen Cupid’s Chokehold.

Vi vill tacka Live Nation för att vi fick komma och ta del av denna fantastiska och oförglömliga kväll!

// Venoz & Muster

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: