Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

han tänker skämma ut mig
Follow duvetinte

jag fick ett mail av en viss pinsam rappare som gillar att bloga och skriva om mig.. Nu tänker han skämma ut mig på andra sätt..

Han tar sin tid, letar upp min privata facebook och skriver:

nästa gång skriver jag om när mina vänner vart otrogna mot dig samt om dina psykbryt o hur du försökt ta ditt liv och hur du jagat folk, så ska vi se vem som e stalker samt att du e en fattig luffare som tigger pengar, stor skillnad o tigga via internet eller tigga på plattan



Det denna människa inte vet är at om man klickar på fliken "mitt liv" så kan man läsa om mina psykbryt o hur jag tänkte ta livet av mig hahahah. hans vänner? vilka är hans väner?
Jag har haft en pojkvän i mitt liv och jag vet redan att han va otrogen hhaah, ingen nyhet, men det har man ju gått över. Har också  vart otrogen för....
Hmm jagat folk? låt oss höra vem o vilka jag jagar


Mannen sluta va s jävla bitter och pinsam, jag förstår inte vad ditt problem är, för att du inte får vara med i dokumentären? för att jag inte vill jobba med dig? för att du röker så mycket weed att jag inte står ut med sånt?

Jag vill bara säga att alla publisitet är bra publisitet.
men som sagt, ditt namn kommer inte upp här och har väll typ aldrig gjort det.

Men som sagt. Det du gör är kränkning och sånt går att anmäla..


Men till skilnad på dig så har jag ett deltids jobb och jag pluggar på heltid, hahahah..
så det var sista gången jag skrev om denna människa för nästa gång blir det något annat.
förtal kan det väll också kallas för
Kommentarer
Postat av: Niko

Det kommer alltid finnas någon motherfucker som ska försöka få uppmärksamhet på ett eller ett annat sätt, antingen mår personen fett med dåligt själv och letar efter den "första bästa" och låter det gå ut på den personen för att få sin upmärksamhet. Människor är i prio ett egoistiska och hjärndöda när det kommer till vissa sammanhang.



Sen har vi alla sitt past i våra ryggsäckar, man kan antingen välja att dela med den eller att förtränga.. Jag tror på metoden att dela med sig, för det öppnar upp andras ögon, de som förtränger kommer inte må bra i fortsättningen..

Därför är rap ett jävligt bra verktyg för att få ut sitt shit och stärka psyket.



Till dig Melika så tycker jag att du ska köra på som vanligt, för saker du gör, säger kommer påverka de i din närhet på ett eller ett annat sätt, även för oss som läser din blogg och bara de som är blinda kommer att köra på med sina förutfattade meningar och sätta på sin hate mode.



Big up.

2010-06-29 @ 14:09:14
Postat av: Micke (Sweburn.com)

De är synd om snubben han måste ha nått problem och knappast må så bra. Synd bara att de han inte klarar av att hanterar få gå ut över andra.

2010-06-29 @ 22:35:19
URL: http://www.sweburn.com
Postat av: Kam

Just ignore 'em..



När man klättrar upp är det bara o hålla händerna fria, folk försöker alltid få lite snålskjuts :)

2010-06-30 @ 02:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: