Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Sov gott
Follow duvetinte

Hej alla mina söta läsare!

Känner mig rätt trött men det får man vara så här sent.
Kom precis hem från en underbar kväll med ........
Jag vill helst inte skriva namnet på denna kille så vi kallar han för Mr R. Alla vet att jag älskar och skriva MR framför boxstaven.
blev några Öl på söder. Så vem är Mr R? det tänker jag vara hemlig om också men han har inget med denna bransch att göra och det tackar jag gud för. Han har ett litet intresse för svensk hiphop men det låter vi vara.

Men han verkar vara en bra killar och vi får se vart saker leder till och jag låter tiden visa det. Jag är väldigt blyg när det kommer till killar vilket många inte vet, men det är jag!

Har träffat han 3 gånger eller 4 om man räknar med första gången.
Ser ut som om  vi ses imorrn också, ser självklart fram emot det och han har börjat läsa min blogg nu vilket är både bra och dåligt! hahah.. men men. Nu dela jag med mig lite av mitt privatliv.

Om vi går till något annat
Snackade lite med min favorit proddare K.J som ska släppa en låt med min favorit rappare Allyawan och den låten kommer ut imorrn via min blogg om jag nu förstod rätt. Väntar fortfarande på svar från honom. Ska också släppa en video från ett kommande mixtape med en annan proddare som jag samarbetar med.
Mycket som händer, men lite tid är vad jag har. Har 5 videos jag måste klippa ihop och lägga upp inom några dagar.
På söndag åker jag till Eskilstuna för att lämna min dokumentär till en kille som heter Anton som ska klippa den, men innan det ska jag filma killarna i MAO.
Men först ska jag sova för imorrn måste jag till Ambassaden.

Sov goooottt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: