Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

DJ Premier + Prop Dylan = Sant
Follow duvetinte

 







Jag är stolt kan man säga. Bollen har rullat ett tag och den bara fortsätter att rulla snabbare och snabbare. Jag pratar om bollen som representerar svensk hiphop i världen.
DJ Premier (Christopher Edward Martin, 44) är en känd producent i USA. Han har blan annat jobbat ihop med Jay-Z, Nas, Notorious B.I.G, Christina Aguilera och Kanye West. Han var från början medlem i Gang Starr.

Prop Dylan (Per Norén, 27) är en svensk rappare som bor i Borlänge. Han har tidigare släpp två album "A garbage pail kid" (2007) och "Crossing the bridge" (2009), plus en rad ep:s och mixtapes.
Han turnerade runt med Gang Starr Foundation som i sig jobbar ihop med DJ Premier och på så sätt fick DJ Premier höra talas om Prop Dylan.

 

Och nu är det spikat, de båda männen kommer att börja jobba ihop för att underhålla oss. DJ Premier kommer att göra ett beat som han skickar till Prop Dylan som sedan får skriva det han känner för.
I framtiden är det tänkt att Prop Dylan ska befinna sig i New York, USA för att de tillsammmans lättare ska kunna jobba ihop.

Jag är glad för de bådas skull och Prop Dylan är en av många artister som visar USA vad vi går för här i Sverige. Respekt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: