Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Kärlek
Follow duvetinte

Inatt hände det väldans mycket känslomässiga saker för mig, fick veta att det jag sett mest fram emot kommer inte hända på ett bra tag och där med blev skit ledsen och där med så kommer jag sluta se fram emot saker som händer på lång sikt eftersom jag sedan kan såra mig själv, vilket jag är grymt bra på, fast att jag var berädd på detta så blev jag skit ledsen. Jag är endå en människa som alla andra och har känslor, kan inte alltid vara glad fast att folk tror det.
Från ingenstans hitta jag också mitt ex på facebook av en konstig slump.
Först kändes det fett skumt och se men där efter blev jag rätt glad eftersom jag satt o kolla lite på hans sida och såg att han har skffat ett jobb och har en jätte söt flickvän. Har för mig också att dom ska bo ihop, men det kanske inte stämmer.
Jag är glad att någon av oss två har det bra eller hur man nu ska säga.
Det har gått hmm 3 år och vi tjejer har en tendens att ta ett stort avstånd från killar efter ett svårt breakupp.
Men jag blev skit glad för hans skull :) hihih
Han och jag har absolut noll kontakt idag och sist jag såg han var 2008 tror jag och det var då vi snackade, bytte nr och typ tänkte ha kontakt igen. Men det blev ju inte lyckad eftersom jag inte hade glömt han då hahaha :/
Sen har jag inte sett han något mer alls.

Men livet går vidare och allt går vidare på olika sätt, jag tog tag i mina drömmar istället för att gå in i ett förhållande och det tror jag att jag kommer fortsätta med.

Vad e de man säger? Första kärlek är alltid jobbigast?
hahah... det kan jag hålla med om..

Men sen ett år tillbax så har jag fått mitt liv att gå åt rätt håll och hittat mig min största kärlek och det är till min blogg och min utbildning!!! (förutom familj)

 

Vad tycker ni om kärlek?

Kommentarer
Postat av: rastalove

shit, fan vad jag kände igen mig i texten, men hur det än blir så ska man lägga energi på sånt man är bra på, sånt man verkiligen älskar. and uuuu goo göööörl, keep di good things up!

2010-02-25 @ 18:23:47
Postat av: Frida

kan vara lika jobbigt som underbart. beror ju helt på. dock vill man ju att det bara ska vara just det andra- underbart.

2010-02-25 @ 19:03:25
URL: http://fridaamanda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: