Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Dom sista orden....
Follow duvetinte

Hej hej hallå!

Nu är jag tillbax i storstaden och har redan gjort mig bekväm här hemma!
Fick lite brev som gjorde mig arg så jag måste ringa ett par samtal, ska passa på och dra till sjukan imorrn och kolla min hand som har börjat bli värre.
för ett par år sen började mina händer frysa till och jag kunde inte röra dom och jag hade fruktansvärt ont. Har kollat upp det men läkarna visste inte vad det var..
Nu har jag bara ont i vänstra handen och jag måste kolla upp det snabbt...

Känner mig helt slut i kroppen men det blir ingen sovmorgon för mig imorrn, måste upp tidigt o ringa alla telefonsamtal.
Ska träffa min ungdom på dagen och tvinga henne o kolla på skor med mig... hahah... känner mig så snäll.
Sen måste jag planera in kvällen då jag ska träffa en annan kompis..

Jag kommer skicka iväg det mesta från julkalendern, har ett par till som måste skickas....
Men det kostar och skicka och jag har ju precis börjat jobba..

Fast jag har en energi inom mig som jag behöver få ut, det är glädje tillsammans med sorg, men vi skippar sorgen för den kommer endå gå över nu när jag är här hemma och kan seriöst göra något åt det.
Min glädje kommer nog att synas och det har den nog börjat göra!

Ska ändra lite till här i bloggen nu när julkalendern är över, men måste finna tid för det!
Nu ska jag ta en varm och skön Dusch och sen ska jag lägga mammas sena julklapp på hennes säng innan jag går och sover så att hon hittar något fint när hon ska sova.. Hon e ju sjuk stackarn :(
Fick hem två skivor med Daniel Adams-ray, en av dom kommer jag att lotta ut. Det skulle vart med i kalendern men dom kom för någon dag sen, lite sent!
Sen har jag ett par skivor som jag fortfarande väntar på men dom har jag fått fast dom ligger hos människor som VÄGRAR träffa upp mig och ge mig dom så jag kan inte lotta ut dom o jag tror också att artisterna i frågan kommer bli lite irriterad, men så är det när det finns människor som inte vill mötas halvvägs eller hur man nu säger.. Det finns mycket som ska lottas ut men det är beroende på när jag får dom sakerna av dom personerna i frågan..

Nu ska jag gå.. men jag ska dela med mig av en låt som får mig att må bra och detta har absolut INTE med texten och göra med tanke på att jag nyligen (natten till julafton) blev 100% singel.. =(
Utan beatet och rösten är otroligt bra!

Njut av låten, njut av livet och njut av er själva för det är NI som bestämmer om era liv och det är NI som avgör hur era liv ska vara, inte jag eller någon annan, bara DU själv som kan bestämma över hur bra du ska ha det. Det blir EXAKT vad du gör det till!


 

Ibland undrar jag varför fast att jag vet, men det var endå jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: