Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Favoriter inom svensk hip hop Just NU
Follow duvetinte

Jag lyssnar på en hel del svensk hip hop, man kan nästan säga att jag bara lyssnar på svenska hip hop artister eftersom jag får så mycket låtar skickade till mig så lägger jag in allt i telefonen så att jag hinner lyssna..

Jag har ett par favorit artister och ett par favorit låtar och nu tänkte jag lägga min egna och personliga listan

(listan är inte i ordning)


* Bobby bolivian - This Way - Det är en låt jag inte kan sluta lyssna på, men han är en av mina favorit artister och han är dessutom min vän som i detta ögonblick kalla mig för förorts blatte brud.. Hmm? Men Bobby har en grym röst och han jobbar med en tung proddare från Malmö! Just nu förtjänar han vara på första plats!

* Crome - en i min favorit lista, förutom att jag är sur på honom och typ hatar han för att han är rätt seg så älskar jag hans musik. Hans musik är en klass för sig och han live är en annan class för sig, snubben är så GRYM live att jag blev förvånad. Men han har en talang och jag hoppas på att han kommer långt.

* Dalenbarn - jag har nyligen börjat gilla dessa grabbar och jag ser fram emot deras kommande grejer!

* Allyawan - personligen så tycker jag att han är en av dom BÄSTA rapparna i sverige och jag har fått höra saker på honom som inte kommit ut och allt jag kan säga är att ni alla kommer få se något grymt. Så länge han håller sig till sin engelska så är jag nöjd!  dom två senaste låtarna han gästade gjorde han bra i från sig och jag tror på denna kille upp till 100% och hoppas att det kommer saker snart!

* Killa clown -  Freakshow - Den låten är så grym att jag lyssnar på den om o om igen. Här är det en låt som allyawan gästar. Men det jag älskar mest i låten är första versen som meta four lägger. Både han och Sick art är två killar som står högt upp på min lista och jag är glad att jag har med dom på min dokumentär. men videon på denna låt borde få en grimmas

* Hermanos Bernal - Ambiente Caliente - är också en låt jag spelar om o om igen och allyawan gästar på denna låt med! På riktigt, jag kan inte sluta lyssna på denna låt. Så bra är den!!!! varje morgon när jag vaknar måste jag lyssna!

* Kartellen - Trött på det gamla, vill ha nytt och dom senaste låtarna har vart grymma och den låten med dalenbarn har jag inte tröttnat på. Men jag ser fram emot deras kommande grejer. Kartellen står på en stadig plats.

* Stor - han är en av dom bästa på att freestyla. han dödar, oj vad han dödar. Jag skulle vilja se någon göra det bättre en honom.....

* Finess - jag tror på honom, jag vet att han har en stor chans, min favorit, annars skulle han inte vara min artist!


Detta är några av dom jag lyssnar på just nu, gör resten imorrn. men alla namn har en länk till en låt!


Kommentarer
Postat av: Armin

Vill du höra bättre freestyles än stor?



Shazaam och organismen skulle äta upp honom. Likaså Toffer och Kunta och ydebrinkarn osv osv. Listan är lång.

2010-04-20 @ 02:03:11
Postat av: ShadyBoy

Slim Shady! :)

2010-08-20 @ 22:59:59
URL: http://justshady.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: