Sidan håller på att byggas om och kommer inom kort att flyttas, ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut! Ni kan maila musik till [email protected]

Svar på era frågor!
Follow duvetinte



Det är en rätt lång historia. Men jag tror att jag har berättat det tidigare.
Jag började tack vare min vän Sandra, det var år 2007 och då hette min blogg Mellikaa. Den bloggen finns inte kvar, vilket jag tycker är jävligt synd, för att den skulle ha vart intressant och läsa nu. Sandra bloggade själv och tyckte då att det var ett perfekt sätt för mig att skriva av mig eftersom jag gick igenom grova depressioner. Jag hade svårt att prata med familj, vänner och psykolog, det va därför hon tyckte att det var ett bra sätt att få ut allt jag behöver och mina nära o kära kunde då få veta hur jag mådde. Men jag bytte bloggar ett par gånger. Ni kan hitta mina gamla bloggar, dom finns på metro och det är 2 olika. Den första hittar ni här och den andra hittar ni här. Där är det mer om vem JAG är och lite mer personligt! Men denna blogg är ca 6-7 månader gammal.




Det är inte alls en svår fråga.
Jag ser mig själv jobba med ungdomar som har det svårt i livet.
Jag har alltid sätt mig som en person som kommer att jobba med ungdomar. Gjorde det redan när jag själv va yngre. Men just nu ser jag mig själv jobba på behandlingshem där ungdomar sitter för att dom har kriminell/drog/depressioner som bakgrund, vill hjälpa människor som sitter i den sitsen jag själv tidigare satt. Med andra ord ha uppfyllt mina drömmar och mål!



Jag har två favorit butiker där jag köper det mesta, den ena är Gina och den andra är New Yorker.
Det är dit jag går när jag ska köpa kläder, men annars så köper jag det mesta från andra länder eller så hämtar min familj med sig en hel del när dom har vart utomlands.
Jag vill inte ha kläder som alla andra har, jag har aldrig följt modet och kommer ALDRIG följa modet. Jag köper kläder som JAG själv tycker är snyggt på MIG! Jag har vart så sen liten, men min syster har alltid följt modet.
Det gäller bara att hitta sig själv i kläderna man bär på, allt passar inte alla. favoritplagg i höst? Jag har nog inte kommit så långt. Men om jag ska välja ett plagg så kommer det bli min Höst/vinter jacka. Jag bara älskar den att jag kommer ha den i år också. Ska köpa en ny. Men denna kommer användas tills den dagen den går sönder.



Jag går i en folkhögskola som ligger i Nacka. Där läser jag Socialpedagigisk ungdomsarbete.
Bilden här ovan är en bild på min skola.



Jag har ett fler tal Hobbes. Jag älskar och dansa, det är en av mina stora intresse. Dansar Bollywood på ett professionellt nivå. Är med i Sveriges största Bollywood dansgrupp, har en syster som är sveriges största Bollywood dansartist. Dessutom ska jag börja på Afrikans dans. Spelar ingen roll vad det är, bara jag får dansa. Sen en stor hobby jag har är självklart min blogg, men det är också ett "jobb" . Detta är mina största intressen just nu, dans har jag haft sen liten då jag dansat sen blöja.
Det jag lyssnar på innan jag ska ut och festa kan variera. Men det mesta är allt som går och dansa till. Mycket R&B, hip-hop och dancehall. Men det lyssnar jag på oavsett vad jag ska göra.



Jag har rest till en hel del länder. Men det jag kommer på just nu är, Greklan - Kreta, Iran, Tyskland, Usa, Turkiet - Alanya, Grekland - Zakyntos, Riga, Tallin, Thailand, Portugal, Turkiet - Badrum, Rumänien, Mexico, Danmark, Italien och sen kommer jag inte på fler. Det finns nog mycket mer en så. Men inget jag minns just nu.
Men jag skulle vilja åka till Jamaca, Usa, Alanya, Kina, Japan, Australien, Thailand och Brasilen.
Men jag skulle vilja Bila igenom hela USA, det är en sak jag har velat göra. Sen så skulle jag vilja åka runt i Sydamerika och Afrika.
Med andra ord vill jag åka jorden runt. Jag älskar att resa och det finns flera länder jag vill åka tillbax till!



Jag har ett flertal Favoriter. Men det beror på vad som räknas. När det gäller personlighet så finns det INGEN som Adam Tensta. Jag älskar hans musik men han har en grymt bra personlighet. Han är en favorit. Men dom som är NR 1 på min lista är Ison & fille, det finns INGEN som dom. Dom ligger högst upp och alla andra ligger under dom.  Ken är också en riktig favorit och ligger strax under Ison & Fille, men jag lyssnar mer på dom svenska rappare som jag är uppväxt med.
Förutom I&F så finns det en kille som har bara gjort bra låtar, jag kan till och med det mesta utantill (har till och med betalat för en låt) eftersom allt han gör är bra, finns nog inte en enda låt som är dålig!! Det är J-son jag talar om. Sen jag fick höra hans låt looki looki fastnade jag. Jag lyssnar fortfarande på Jays musik och jag gillar hela hans stil och personlighet. Jag vill nog egentligen säga Same blood, men det blir J-son istället.
Ska jag fortsätta?
Henok Achido är en favorit, en rätt stor favorit.
Cakey boy har jag sen ett par månader hittat, han finns i min Mp3.
AFC lyssnade jag mycket på när jag va yngre tillsammans med Petter och TLKs musk.
Jag kan nog inte bestämma mig. Jag kan fortsätta skriva om vad jag lyssnar på och vad jag tycker om dom. Hehe.. Vi får absolut inte glömma Blues, han va i samma stadie som Ison & fille va för mig när jag va yngre.
Men jag väljer en. ISON & FILLE!!!!

Men det finns så mycket mer en just detta.
Kommentarer
Postat av: Nilufer

Du är bäst! Vi kommer säkert vara arbets kollegor i framtiden... Dkärlek till dig!

2009-09-16 @ 18:41:11
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

salam assal ville säga du är exat som din mamma eller vill du göra som din mamma o vill inte nämna henne.

2009-09-16 @ 19:34:43
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: ardiana

jodå de är bra här med :)

hur är de sj?

har ny blogg (A)

2009-09-16 @ 20:13:37
URL: http://cocolove.blogg.se/
Postat av: malin

Ahaaa åh jag längrar ! :) <3

2009-09-16 @ 20:49:24
URL: http://tegelunge.blogg.se/
Postat av: Sheila

Åh vad nice att läsa!

Sv: Det är bara bra ;)



Hoppas du får en fortsatt fin onsdagkväll!

2009-09-16 @ 21:11:57
URL: http://missmexicoiran.blogg.se/
Postat av: FEBB

min lillasyster går på afrikansk dans!! haha hon har värtsa affrot så hon måste alltid ha typ en miljon toffsar annars svettas hon så mkt, aw har inte tänkt på det innan hah .. :P<3

2009-09-16 @ 21:55:20
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: moa

tack det samma:D haru haft en bra dag dÅ?

2009-09-16 @ 22:43:35
URL: http://mmooah.blogg.se/
Postat av: Martina

Ja har haft fullt upp hela dan i princip... :) lltid skoj, hoppas du haft en bra dag!

2009-09-16 @ 22:58:45
URL: http://bimbofierad.blogg.se/
Postat av: denise malmqvist

Jag haller med, jag foljer inte heller modet jag klar mig i det jag kanner mig snygg i och bekvam i. Nu ar jag foresten tillbaka i Texas igen. Hur har du det da?

2009-09-16 @ 23:09:45
URL: http://mrsstrowder.blogg.se/
Postat av: JNY ©

Du är fett grymm..

och jag gillar din blogg starkt!

2009-09-16 @ 23:58:31
URL: http://jnyprod.blogg.se/
Postat av: TAKAI

svar;

hihi ja

2009-09-17 @ 00:35:50
URL: http://takai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: